Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Avertismentul din planul spiritual este să punem preț pe sănătate. Modalități și tehnici de protecție (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Avertismentul din planul spiritual este să punem preț pe sănătate. Modalități și tehnici de protecție (VIDEO)

Un articol de: Beatris Ionita - 21 Feb 2021, 09:40
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Avertismentul din planul spiritual este să punem preț pe sănătate. Modalități și tehnici de protecție (VIDEO) 360 de grade

Sâmbătă seara, în cadrul ediției speciale „360 de grade”, astrologul Alina Bădic a discutat, alături de invitații Golea Marian, dr. Adriana Celebidache și dr. Carmen Pletea despre modalităție de protecție, despre efectele radiațiilor și ale câmpurilor magnetice asupra câmpului energetic.  

Cei trei invitații au dezbătut subiectul creșterii imunității într-o perioadă în care stresul s-a accentuat. Sănătatea a devenit destul de importantă în ultima perioadă. Apariția pandemiei demonstrează că acest aspect este cel mai de preț în momentul actual, iar atenționarea la nivel spiritual, nu vine pe o anumită boală, ci în general. 

Citeşte mai multe despre:   Ediție specială „360 de grade”,   Alina Badic,   sanatate