Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Care sunt caracteristicile Noului An chinezesc, an al Bivolului, sub element metal Yin (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Care sunt caracteristicile Noului An chinezesc, an al Bivolului, sub element metal Yin (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 14 Feb 2021, 18:00
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Care sunt caracteristicile Noului An chinezesc, an al Bivolului, sub element metal Yin (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, alături de invitații săi, Anca Dimancea și Marian Golea, despre Noul An chinezesc, anul Bivolului, care a început la data de 11 februarie și va dura până la data de 30 ianuarie 2022.

„În momentul în care vorbim despre Anul Nou chinezesc, nu se vorbește despre un singur lucru, primul stâlp al anului, despre toată lumea știe că este metal Yin deasupra Bivolului. Există opt sau nouă caracteristici, fiecare la fel de importantă. Prima caracteristică pe care vreau să o ating e în funcție de hexagrama anului, care este absolut desebită și spune că, de fapt, oamenii cer mai mult decât primesc și trebuie să ne obișnuim cu noua normalitate. Ceea ce a fost normal acum doi ani nu mai este normal astăzi”, a explicat Marian Golea.

„Această hexagramă explică mersul anului și spune așa: «Când îți pierzi direcția, viața îți oferă o hartă cu locul unde de afli»”, a completat Anca Dimancea.

”Haxangrama anului nu este altceva decât foc la baza muntelui. Focul la baza muntelui nu poate fi văzut de departe, ceea ce înseamnă probabil că vor exista vulcani are vor erupe, vor lua pădurile foc la baza muntelui. Dar mai au niște conotații: cei nobili aduc lumină multora, deci apariția unor mentori care pot să-i ajute pe alții, dar atenție la mentori pentru că este un an de trădări. Cea mai interesantă caracteristică a acestei hexangrame se numește «dragostea trebuie să treacă de piele», adică atunci când te îndrăgosteștii de cineva, trebuie să te îndrăgostești de tot omul”, a mai spus Marian Golea.

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Care sunt caracteristicile Noului An chinezesc, an al Bivolului, sub element metal Yin

360 DE GRADE CU ALINA BADIC. HOROSCOP CHINEZESC PENTRU ANUL 2021 CU DIMANCEA/GOLEA.13 FEB 2021. P2/3

360 DE GRADE CU ALINA BADIC. HOROSCOP CHINEZESC PENTRU ANUL 2021 CU DIMANCEA/GOLEA.13 FEB 2021. P3/3Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă din faţa Casei Poporului

 

 

Citeşte mai multe despre:   anul nou chinezesc,   360 de grade,   Alina Badic