Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade” cu Alina Bădic, despre declinurile din timpul pandemiei. Medicul Adriana Celebidache: ”Sunt niște condiții speciale față de etapele anterioare” (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade” cu Alina Bădic, despre declinurile din timpul pandemiei. Medicul Adriana Celebidache: ”Sunt niște condiții speciale față de etapele anterioare” (VIDEO)

Un articol de: Catinca Giosanu - 18 Oct 2020, 12:05
Ediție specială ”360 de grade” cu Alina Bădic, despre declinurile din timpul pandemiei. Medicul Adriana Celebidache: ”Sunt niște condiții speciale față de etapele anterioare” (VIDEO) 360 de grade

Realizatoarea emisiunii ”360” de grade, Alina Bădic, a discutat, sâmbătă seară, cu specialiști în domeniul sănătății despre declinurile cu care se confruntă oamenii în contextul crizei sanitare declanșată de noul coronavirus de tip SARS-COV-2.

Printre invitații acesteia s-au aflat doctorul Adriana Lucia Celebidache, medic primar stomatolog, dar și terapeutul Dragoș Bogdan.

 

 

Noi condiții de lucru pe timpul pandemiei

 

 

Medicul Adriana Lucia Ciripidache a avertizeazat că nu trebuie să fim foarte speriați, pentru că imunitatea scade în momentul în care intervine frica. De asemenea, aceasta susține că cea mai importantă este comunicarea cu cei din jurul nostru. 

”Baza este comunicarea și transmiterea a cât mai multor informații care cât de cât, eu știu dintotdeauna că atunci când cunoști, ești mai stăpân pe situație.”, a explicat medicul Adriana Lucia Celebidache.

”Noi am lucrat și în starea de urgență. Sunt niște condiții speciale față de etapele anterioare. Ne-am creat circuite speciale, avem un echipament special, apoi de la intrarea pacientului în cabinet sunt niște reguli cu care oamenii deja acum s-au învățat: trebuie să își dezinfecteze mâinile, li se ia temperatura, se încalță cu papuci de protecție și halat, apoi este preluat de către recepție și îndrumat. Ei trebuie să completeze un formular.” a mai spus Adriana Lucia Celebidache.ULTIMA ORĂ! Se REIAU ALEGERILE pentru funcţia de PRIMAR!

 

 

Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic, despre noile condiții de lucru impuse pe fondul pandemiei de Covid-19

Citeşte mai multe despre:   conditii de lucru,   coronavirus al doilea val,   criza COVID-19