Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Conflictul care apare între energii atunci când mergi la biserică, dar comiți păcate sau alte fapte reprobabile (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Conflictul care apare între energii atunci când mergi la biserică, dar comiți păcate sau alte fapte reprobabile (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 28 Feb 2021, 18:11
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Conflictul care apare între energii atunci când mergi la biserică, dar comiți păcate sau alte fapte reprobabile (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic și invitații săi, Ingrid Baciu și Eugen Mîrtz, au discutat sâmbătă seară, în ediția specială a emisiunii „360 de grae”, despre situația de adversitate care se creează atunci când se duce la biserică o persoană care comite păcate sau alte fapte reprobabile.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre persoanele care merg la biserică, dar comit păcate

 

Alina Bădic a precizat că atât ea, cât și invitații săi recomandă mersul la biserică, însă spune că a remarcat că există persoane care susțin că, deși merg la slujbe și se roagă, provocările din viața lor continuă.

„Hai să le reamintim oamenilor ceva – ce nu ști, te știe. Tu poate nu ști de ce te duci la biserică, ți-a recomandat cineva. O să îți fie bine, atât știi, nu ai cunoaștere, dar ce te chinuie, entitatea, știe ce ai făcut, că ai apelat la Lumină. Entitatea știe ce ai făcut – ah, vrei să scapi de mine? Dacă tu nu ști de ce te duci la biserică, în sensul cine sunt și ce vreau să obțin... Eu sunt acest om. Iisus Hristos a spus, Eu sunt Cel ce sunt. Câți oameni pot spune asta – adică nu mint, nu disimulez, cum sunt acasă sunt și pe stradă, sunt oriunde. Câți oameni sunt cei ce sunt când intră în biserică? Să fii cel ce ești, dar cine ești? Știi cine ești? Identificând corect cine ești, de fapt, implicit se identifică problema și, consacrându-mi mersul la biserică, mă duc să îmi schimb un obicei. În primul rând, mă duc să scap de mine. (...) Atunci când apelezi la o energie limpede, cristalină, specifică Adevărului (...) nu te poți duce îndoielnic și aproximativ, într-un sfânt lăcaș. Pentru că atunci, apare și un conflict între energii”, a explicat Ingrid Baciu.

Întrebată de Alina Bădic dacă e de părere că se creează „o situație de adversitate” atunci când te duci la biserică, dar ai comis păcate sau faci alte lucruri reprobabile, Ingrid Baciu a subliniat: „Teribilă și foarte vicleană”.

Alina Bădic s-a arătat de aceeași părere.

„Asta nu înseamnă să nu mergem, dar s-ar putea o vreme să nu fie așa confortabil”, a mai spus Alina Bădic.Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!