Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum scăpăm de poverile transmise karmic, din generație în generație? Cum putem știi cu ce moștenire venim (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum scăpăm de poverile transmise karmic, din generație în generație? Cum putem știi cu ce moștenire venim (VIDEO)

Un articol de: Beatris Ionita - 28 Mar 2021, 15:04
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum scăpăm de poverile transmise karmic, din generație în generație? Cum putem știi cu ce moștenire venim (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic și invitații săi, Ingrid Baciu și Dragoș Bogdan, au vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii 360 de grade”, de pe B1 TV, despre dezechilibrele și problemele cu care ne confruntăm în viață și care își au originile într-un trecut foarte îndepărtat, în alte vieți sau pe care le-am moștenit karmic, în familie.

“De ce repetam situațiile trăite de strămoșii noștri? Cum sunt transmisiile  între generații? Ce sunt, de fapt, constelațiile familiale? Ce poate împiedica o nouă relație? Când putem închide cu adevărat o relație anterioară. Cum putem știi cu ce moștenire venim?”, i-a întrebat prezentatoarea pe invitații săi.

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

"Primul mare indicator în ceea ce privește karma cu care venim este familia biologică. Nu rezonăm întâmplător cu ea. Mama reprezinta subconștientul și tatăl, conștientul. Dintre cele 7 legi ale universului, o reținem pe una dintre cele mai importate: legea rezonanței. Tu, ca spirit, ca suflet, oriunde te-ai afla în univers, că ești pe Pământ, unde ai formă materială, că nu mai ești, ai plecat, această lege își intră în manifestare oriunde te-ai afla. Când vii la reîncarnare, tu rezonezi cu un grup de suflete, numit familie biologică, cu tot istoricul de generații. Arareori vii în al neam. Cel puțin unul, două, trei suflete de bază duc mai departe programele de bază ale sufletului care tocmai a venit în aceea familie. Tu ai datoria de a rezolva acel program de bază, adică o suită de întâmplări și efectele lor. Viața nu se termina aici și acum și pana nu se rezolva o coerența de informații care țin sufletul pe loc, nu  pleacă către evoluție", a explicat Ingrid Baciu în emisiune. 

 

Tragedie în lumea artistică! A murit o mare valoare a României, la doar 43 ani, din cauza Covid-19

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic,   Ediție specială „360 de grade”