Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum se materializează gândurile negative în viețile noastre (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum se materializează gândurile negative în viețile noastre (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 29 Noi 2020, 17:09
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum se materializează gândurile negative în viețile noastre (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii 360 de grade, despre modul în care gândurile negre pe care și le fac oamenii ajung să aibă un impact negativ asupra vieții lor.

Subiectul a fost explicat de Alina Bădic și de invitații săi, Ingrid Baciu și Dragoș Bogdan.

 

Cum ne afectează viețile și cele mai mici gânduri negative

 

Alina Bădic a spus o povestioară mică, dar care cuprinde o lecție extrem de importantă:

Un bărbat a făcut o călătorie în Rai. Totul era frumos, dar se simțea obosit și s-a gândit că i-ar prinde bine să se odihnească un pic. Atunci a apărut un copac, sub care se putea odihni. Bărbatul a dormit câteva ore și apoi s-a trezit foarte relaxat, dar voia acum să mânânce. Nici nu a terminat gândul și în fața lui au apărut tot felul de mâncăruri. Bărbatul s-a săturat, dar acum îi era sete. Atunci au apărut multe băuturi și își satisfăcuse astfel și această nevoie.

În acel moment, însă, mintea bărbatului a început să se întrebe de unde au apărut atâta mâncare și băutură. „Probabil sunt niște fantome”, și-a spus el, și atunci fantomele au apărut. El s-a gândit apoi că fantomele îl vor hărțui și-i vor face rău și fantomele fix asta au făcut. Speriat, bărbatul și-a spus că fantomele probabil îl vor omorî. Și asta s-a întâmplat.

Morala poveștii este că poți să pornești la un drum lin, în care totul e frumos și bine, dar un singur gând care te conectează cu răul poate aduce un rău foarte mare.

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum se materializează gândurile negative în viețile noastreMare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic,   360 de grade,   ganduri negative,   ganduri pozitive,   puterea gandurilor