Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Discuții despre perioada actuală într-un context în care sănătatea devine o achiziție de preț (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Discuții despre perioada actuală într-un context în care sănătatea devine o achiziție de preț (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 25 Apr 2021, 14:10
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Discuții despre perioada actuală într-un context în care sănătatea devine o achiziție de preț (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic și invitata sa, doctor Adriana Celebidache, au discutat în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade” despre perioada actuală într-un context în care sănătatea devine o achiziție de preț, iar interacțiunile cu exteriorul determina ceea ce devenim.

„Cum să avem grijă și cum să fim cu adevărat informați despre adevărata realitate energie Versus echilibru în care ne aflăm. Suntem într-adevăr așa de sănătoși cum credem? Pot exista în viitorul apropiat riscuri în viața noastră sau suntem protejați cu adevărat?”, sunt întrebări la care moderatoarea emisiunii și invitata sa au răspuns pe parcursul ediției speciale.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic,   Ediție specială „360 de grade”