Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic. „Durata și calitatea vieții se îmbunătățesc dacă în fiecare zi aflăm lucruri noi” (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic. „Durata și calitatea vieții se îmbunătățesc dacă în fiecare zi aflăm lucruri noi” (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 07 Feb 2021, 16:57
Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic. „Durata și calitatea vieții se îmbunătățesc dacă în fiecare zi aflăm lucruri noi” (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic și invitații săi, Ingrid Baciu și Eugen Mîrtz, au discutat despre cum putem trăi mai mult, sâmbătă seară, în ediția specială emisiunii „360 de grade”. Ei au explicat că inclusiv latura cognitivă joacă un rol important îmbunătățirea duratei și calității vieții.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic. Cum putem prelungi durata vieții

 

„Spuneam și că latura cognitivă este importantă. Durata și calitatea vieții, de asemenea, se îmbunătățesc dacă în fiecare zi aflăm lucruri noi. Sunt oameni care, prin natura activităților lor, au această posibilitate, dar sunt și oameni care spun, domne`, eu am avut o muncă repetitivă, am ieșit și la pensie, ce lucruri noi să aflu? Dacă acea persoană nu se pricepe să caute pe internet, pentru că și internetul este ca o junglă deasă, cu multe ispite și cu multe tentații de pierdere de vreme, să știți că și citirea unei cărți – iar aici, din punctul acesta de vedere, cărțile sacre, cum ar fi Biblia prin excelență, îți dau foarte multă bătaie de cap, în sensul că nu sunt ușor de înțeles. Chiar Iisus spunea că dă pilde, adică niște povești care par simple, dar care trebuie aprofundate. Atunci, o astfel de persoană poate să își propună să citească dintr-o carte importantă câte un pasaj, câte o pagină, două, un capitol și așa mai departe, și în felul acesta să își dea de lucru pe parcursul întregii vieți”, a spus Eugen Mîrtz.

La rândul său, Alina Bădic a subliniat că e important să avem mereu un scop.

„Foarte multe persoane care și-au dedicat viața unui scop, într-adevăr, și-au asigurat o longevitate deosebită. Pentru că în momentul în care nu mai ai preocupări, te gândești la tot felul de lucruri care în generală coboară”, a spus Alina Bădic.

În aceeași ediție a emisiunii „360 de grade”, cei trei au discutat și despre ce trebuie să facem atunci când se pregătesc aspecte astrale de mare forță.

Tot sâmbătă, dar cu câteva ore înainte, Alina Bădic prezentase, alături de Cristina Hlusak, și predicțiile astrale pentru săptămâna 7 - 13 februarie.Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă din faţa Casei Poporului

 

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   Ediție specială „360 de grade”