Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială "360 de grade" cu Alina Bădic: Impactul emoțiilor asupra stării de sănătate. Intersecțiile energetice din jurul nostru și echilibrarea prin dietă (VIDEO)

Ediție specială "360 de grade" cu Alina Bădic: Impactul emoțiilor asupra stării de sănătate. Intersecțiile energetice din jurul nostru și echilibrarea prin dietă (VIDEO)

Un articol de: Beatris Ionita - 30 Mai 2021, 16:02
Ediție specială "360 de grade" cu Alina Bădic: Impactul emoțiilor asupra stării de sănătate. Intersecțiile energetice din jurul nostru și echilibrarea prin dietă (VIDEO) 360 de grade

Alina Badic a vorbit în în ediția de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade” impactul pe care emoțiile îl au în viața noastră și încărcaturile cu care vin și declanșează boli. Un alt subiect discutat cu invitații a fost importanța stilului de viață.

"Legătura dintre emoții si stilul de viață este mult mai importantă decât am crede și din ce în ce mai puternică. Vorbim despre intersecțiile energetice care există în jurul nostru. Care este diferența intre hrana spirituală și o dietă obișnuită și cât de important este să ne alimentăm corect. Cum putem stabili corect elementele care ne agresează sau cu care suntem compatibili", a spus Alina Badic

Astrologul a discutat cu invitații săi, Ioana și Adrian Cacofeanu și despre cât de important este stilul de viață pentru prezervarea stării de sănătate , dar și cum ne echilibrăm prin dietă.

"Dieta este importanta in stilul de viață. Dacă nu avem grijă cum mâncăm și dieta somnului, mișcare. Dacă putem să fie echilibrate inițial, foarte sănătoase, dar printr-un stil de viață nepotrivit. Nu avem alimente nocive ele însele, ci in momente nepotrivite, asocieri nepotrivite.

Este important să știm cum putem să echilibrăm și cum să ne recuperam după o perioadă mai grea, astfel încât să nu cădem în boală. Primăvara trebuie să consumăm alimente verzi, care drenează limfa și ne pregătesc pentru vară", a spus Ioana Cacofeanu.