Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Luna șarpelui sub influența elementului apă Yin. Provocări pe sănătate, dar cu o combinație benefică pentru obținerea prosperității (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Luna șarpelui sub influența elementului apă Yin. Provocări pe sănătate, dar cu o combinație benefică pentru obținerea prosperității (VIDEO)

Un articol de: Beatris Ionita - 09 Mai 2021, 14:59
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Luna șarpelui sub influența elementului apă Yin. Provocări pe sănătate, dar cu o combinație benefică pentru obținerea prosperității (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade” de pe B1 TV, despre luna șarpelui sub influența elementului apă Yin. Invitații săi au fost Anca Dimncea și Marian Golea, cu care a concluzionat că deși este o perioada care aduce probleme pe segmentul sănătății, vine cu o combinație benefică pentru obținerea prosperității.

"O lună problematică din puncte de vedere a sănătății. O atenționare vine și pe segmentul relațiilor și comunicare.Să vedem în ce constă provocarea de bază a lunii următoare, care sunt cele mai semnificative evenimente cu care ne vom intersecta și ce măsuri de precauție trebuie să luăm", a spus Alina Badic.

Anca Dimncea a explicat că sănătatea este problematică la nivelul întregii plante, mai ales că oamenii nu mai țin cont de măsurile de siguranță sanitară. În plus, o altă provocare apare și pe segmentul comunicării.

"O lună cu mici provocări pentru fiecare. Provocarea principală este sănătatea, a populației, pe întreagă planetă. Trebuie să fim mai atenți in continuare, nu s-a terminat pandemia, e posibil ca unii să devină mai neglijenți. Aceasta este avertizarea numărul unul. În al doilea rând, comunicarea poate să sufere, în plan profesional", a spus invitata.

.

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic,   Ediție specială „360 de grade”,   luna sarpelui