Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Stelian Chivu: „Cea mai mare și cea mai mare provocare este lupta interioară” / Cum se poate manifesta agresivitatea exterioară la nivel fizic (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Stelian Chivu: „Cea mai mare și cea mai mare provocare este lupta interioară” / Cum se poate manifesta agresivitatea exterioară la nivel fizic (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 23 Mai 2021, 20:07
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Stelian Chivu: „Cea mai mare și cea mai mare provocare este lupta interioară” / Cum se poate manifesta agresivitatea exterioară la nivel fizic (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic și invitații săi, Gigi și Stelian Chivu, au discutat în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade” despre cele mai importante provocări din această perioadă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic. Care sunt provocările perioadei și cum se poate manifesta agresivitatea exterioară la nivel fizic

 

Întrebat de Alina Bădic care consideră că sunt cele mai importante provocări în această perioadă, Stelian Chivu a explicat: „În acest moment, din punct de vedere psihologic, provocarea cea mai mare este rezistența din punct de vedere mental la agresivitatea din exterior. Din punct de vedere emoțional, este capacitatea individului de a-și sublima, de a-și controla această stare de agresivitatea, nervozitate, de multe ori chiar fără un motiv anume. Din punct de vedere fizic, agresivitatea se manifestă pur și simplu ca o creștere a tensiunii arteriale, pur și simplu ritmul cardiac se amplifică, o tensiune intracraniană extraordinară de neexplicat, amețeli, vertijuri, stări de confuzie. Toate aceste aspecte sunt provocări ce vin din exterior, dar, atenție, ele vin din exterior doar atunci când în interiorul fiecăru individ sunt acele cârlige rezonatorii. Dacă cineva are sămânță de scandal, automat că el va atrage scandal mult mai rapid. Dacă acel individ își controlează energia interioară, gen stare, gen fluxul cardiac, pur și simplu, sau sangvin, el va reuși să facă față acestor tensiuni și presiuni din exterior”.

„În prezent, cea mai mare și cea mai mare provocare este lupta interioară, adică eu cu mine mă lupt, în sensul în care, dacă există o energie de presiune, de agresivitate în exterior, fără să am legătură fizică cu acel eveniment, pur și simplu interiorul va simți această presiune și va acționa sau va reacționa. Va acționa în momentul în care controlez, știu cum anume să modelez zona respectivă, sau reacționez, mă înfurii și îmi crește tensiunea, pur și simplu. Frica de interior este acest cui care, pur și simplu, ne respinge sau ne agață de aceste dezechilibre”, a adăugat Stelian Chivu.

El a explicat că astfel de dezechilibre, deși se vor amplifica, au tendința să ne vindece.

„Aceste dezechilibre, din păcate, se vor amplifica, dar, din fericire, ele au tendința să ne vindece, pentru că în momentul în care permitem luminii să pătrundă în noi, chiar dacă ne speriem, ce vedem în interiorul nostru, tot felul de stări, unele nedorite, neplăcute ș.a.m.d, noi o urmărim și chiar reușim cu ajutorul luminii să le scoatem”, mai spune Stelian Chivu.

În aceeași emisiune, Gigi Chivu a subliniat că, în această perioadă, fiecare om își va putea dezvolta „propriul sistem de reprezentare, de ghidare și de ancorare a acelor elemente pozitive care îl vor purta mai departe către un destin luminos”.Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

„Altfel, orice tragere a tiparelor trecutului după noi, adică aceleași proceduri, gândiri liniare și fenomene conexe, nu face altceva decât să ne încetinească. Într-adevăr, așa cum bine spuneai, nu mai este momentul, sau este momentul să privim și altfel, să privim lucrurile multidimensional, să avem în vedere 360 de grade, nu doar înainte sau cu ochelari”, a mai afirmat el.

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   Ediție specială „360 de grade”