Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”, cu Alina Bădic: Tehnici antistres. Cum ne gestionăm temerile și îngrijorările (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”, cu Alina Bădic: Tehnici antistres. Cum ne gestionăm temerile și îngrijorările (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 18 Oct 2020, 18:08
Ediție specială ”360 de grade”, cu Alina Bădic: Tehnici antistres. Cum ne gestionăm temerile și îngrijorările (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii360 de grade, despre tehnicile antistres, despre cum depășim blocajele, cum ne gestionăm temerile și îngrjiorările. 

Invitații Alinei Bădic au fost dr. Adriana Lucia Celibidache, medic primar Stomatologie generală, și Dragoș Bogdan, terapeut. Cu toții au subliniat cât de importante sunt calmul, armonia, împăcarea cu sinele și iubirea în viețile noastre și impactul pozitiv pe care acestea îl au inclusiv asupra stării noastre fizice.

„Întâi trebuie să identificăm blocajul, poate fi legal de stările mele emoționale, tiparele mele mental-emoționale, tiparele mele comportamentale sau mă pot raporta la ceva din istoria de familie. (...) Trebuie să creștem capacitatea de avea încredere noi, trebuie să ne putem uita în oglindă la noi  și să ne spunem ”te iubesc!”. Nu e nimic anapoda! Iubindu-mă și acceptându-mă acum, așa cum sunt, recunosc legătura mea cu Divinul. Acum e singurul moment real din viața mea și toate fricile mele sunt deja în trecut”, a susținut Dragoș Bogdan.

Alina Bădic a vorbit, în acest context, despre iubire și armonie și a subliniat cât de mult influențează acestea inclusiv starea noastră de sănătate.

„Cu cât îl deranjezi mai puțin, cu atât organismul îți oferă mai mult. Deci regenerarea și vindecarea apar mult mai rapid”, a declarat și dr. Adriana Lucia Celibidache. Aceasta a explicat apoi cât de importante sunt confortul și starea de bine a celor care ajung la medicul stomatolog.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

ULTIMA ORĂ! Se REIAU ALEGERILE pentru funcţia de PRIMAR!

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   Alina Badic,   tehnici antistres