Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”, cu Alina Bădic: Uzurpatorii spirituali. Cine sunt, cum se manifestă, cum îi identificăm (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”, cu Alina Bădic: Uzurpatorii spirituali. Cine sunt, cum se manifestă, cum îi identificăm (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 18 Apr 2021, 18:59
Ediție specială ”360 de grade”, cu Alina Bădic: Uzurpatorii spirituali. Cine sunt, cum se manifestă, cum îi identificăm (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă seară a emisiuni „360 de grade”, alături de invitata sa, Ingrid Baciu, despre cum ne putem menține energia, mai ales în perioada postului.

„Văzut și nevăzut, bine și rău, putere și vulnerabilitate, energie și materie, credință și ignoranță, extaz mistic și cunoaștere autentica... toate acestea trepte ale devenirii, deloc ușor de identificat ne sunt cruce sau răscruce, pe calea evoluției, fie ea aparent doar materială, întotdeauna însă, în esența ei, spirituală. La final cum ne dăm seama cine suntem, pe ce drum mergem și către ce ne îndreptăm?”, a spus Alina Bădic în debutul emisiunii.

Întrebată cum ne putem meține energia, Ingrid Baciu a răspuns: ”Având o obișnuință a unui comportament de zi cu zi peste an, de a fi un om impulsiv, furios, de a judeca, să simți nevoia să ai mereu o părere, și cel mai adesea nu una care să construiască... În momentul în care vrei să îți păstreze energia, trebuie să ai o cunoaștere, trebuie să înțelegi cine ești și ce te compune, ce părți constituente fac ceea ce vezi în oglindă și numești «eu». Cei mai mari uzurpatori spirituali nu sunt din afară, e un corp mental needucat, este o ignoranță a mentalului”.

Ediție specială ”360 de grade”, cu Alina Bădic: Uzurpatorii spirituali. Cine sunt, cum se manifestă, cum îi identificăm

Citeşte mai multe despre:   Ediție specială „360 de grade”,   Alina Badic