Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială „360 de grade”: Cum ar trebui să ne comportăm și întâmpinăm energetic luna cuprinsă între 20 iulie și 19 august (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”: Cum ar trebui să ne comportăm și întâmpinăm energetic luna cuprinsă între 20 iulie și 19 august (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 12 Iul 2020, 14:12
Ediție specială „360 de grade”: Cum ar trebui să ne comportăm și întâmpinăm energetic luna cuprinsă între 20 iulie și 19 august (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre cum ar trebui să ne comportăm și cum ar trebui să întâmpinăm din punct de vedere energetic luna cuprinsă între 20 iulie și 19 august, alături de invitații săi Anca Dimancea și Marian Golea.

„O lună mai echilibrată, cu posibilități de prosperitate, însă problematică pe relații sociale și politice. Cariera poate fi îmbunătățită dacă folosim anumite elemente din natură pe care le putem transforma în simboluri. Luna începe pe data de 20 iulie și se sfârșește pe 19 august. Iată, o lună foarte interesantă, sub auspicii de forță. O lună în care trebuie să știm ceea ce avem de făcut. Trebuie să fim pregătiți, pentru că sunt anumite aspecte astrale care ne pot copleși dacă nu luăm măsuri în timp util”, a spus Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic,   360 de grade