Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Cum putem avea un feng shui corect al casei şi al spaţiului de lucru în luna iunie (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Cum putem avea un feng shui corect al casei şi al spaţiului de lucru în luna iunie (VIDEO)

Un articol de: - 04 Iun 2017, 15:53
Ediție specială ”360 de grade”: Cum putem avea un feng shui corect al casei şi al spaţiului de lucru în luna iunie (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, Anca Dimancea, specialist feng shui, şi Marian Golea, maestru astrologie chinezească, despre cum putem avea un feng shui corect al casei şi al spaţiului de lucru în luna iunie şi cum putem aduce prosperitate şi protecţie în viaţa noastră. 

”Centrul casei este extrem de important, el reprezintă sediul familiei. Din fericire, luna aceasta este foarte bine reprezentat. Toți cei care poate au avut neînțelegeri în cuplu sau în familie, s-au certat pe la serviciu, ar fi foarte bine să folosească luna aceasta centrul casei sub toate formele: să servească masa, să petreacă mai mult timp cu copilul în centrul casei, dacă se poate, și mai ales dacă centrul casei este ocupat de living. 

Aceste centru al casei poate să aducă beneficii din multe puncte de vedere, nu numai împăcări și socializare bună, dar tot ce ține de unitatea familiei se poate rezolva luna aceasta. Toate planurile pe care acea familie le are, e bine să le discute, dacă se poate, în centrul casei”, a explicat Anca Dimancea.  

Ediție specială ”360 de grade”: Cum putem avea un feng shui corect al casei şi al spaţiului de lucru în luna iunie

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   editie speciala