Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Cum repunem în echilibru legile care au fost tulburate de noi sau de strămoși (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Cum repunem în echilibru legile care au fost tulburate de noi sau de strămoși (VIDEO)

Un articol de: - 25 Iun 2017, 16:33
Ediție specială ”360 de grade”: Cum repunem în echilibru legile care au fost tulburate de noi sau de strămoși (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi Cristian Pompei, consultant, Dragoş Bogdan, specialist echilibrări energetice şi Ion Bucur, psihoterapeut, despre faptul că orice lucru făcut de noi sau de predecesorii noştri lasă o amprentă energetică. 

Ediție specială ”360 de grade”: Cum repunem în echilibru legile care au fost tulburate de noi sau de strămoși

Se pot corecta greşelile acestora? Cum repunem în echilibru legile care au fost tulburate, dezechilibrele care au avut loc în urma abandonurilor, crimelor sau renegărilor? Cum ieşim din modelele nefaste, conştientizând repetiţiile şi dezactivând efectele lor? 

În emisiune s-a mai vorbit și despre constelaţiile familiale şi dinamica generaţiilor, despre modul în care putem afla lucruri importante din memoria familiei, pentru a ne raporta altfel la modelele karmice. 

”Din punct de vedere energetic, ne raportăm la familia de origine, iar prin familia de origine, atât cea parternă, cât și cea maternă ne raportăm la toți cei care au fost, ca strămoși. După ce ne raportăm la această zonă de familie, de origine, ne raportăm la satul, comuna, orașul și zona în care ne-am năstcut. Mai departe, ne raportăm la nivel de țară, de continent. Mai departe ne raportăm la sistemul global și la sistemnul universal”, a declarat Dragoș Bogdan. 

„Constelațiile familiale sunt o metodă de intervenție, o metodă de lucru și de dezvoltare personală care pleacă de la observația că o abordare strict individuală are limite, în schimb o abordare privind individul care parte din ceva mai mare, ca parte dintr-un alt întreg care e mai mare decât el, are niște avantaje”, a explicat și Ion Bucur. 

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic,   360 de grade,   editie speciala