Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială „360 de grade”: Despre îndepărtarea de scopul spiritual, care produce suferință și boală (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”: Despre îndepărtarea de scopul spiritual, care produce suferință și boală (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 19 Iul 2020, 13:43
Ediție specială „360 de grade”: Despre îndepărtarea de scopul spiritual, care produce suferință și boală (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre îndepărtarea de scopul spiritual, care produce suferință și boală. Invitații săi au fost Eugen Mîrtz, Eugen Bîrgăoanu și Ingrid Baciu.

 „Gândirea pozitivă. Ce înseamnă acest lucru? Dacă privim problemele ca pe niște oportunități, mintea este preocupată să vadă soluțiile, și nu obstacolele. Scopul fundamental din punct de vedere spiritual este identificarea cu divinitatea din noi. Toate celelalte scopuri mai mult sau mai puțin materiale sunt subordonate scopului fundamental. Vom vedea cum îndepărtarea de scopul spiritual produce suferința și boala. Despre capacitatea de a gândi structurat, despre răbdare ca substrat al eforturilor noastre”, a afirmat Alina Bădic, în debutul emisiunii.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic