Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială „360 de grade”: Despre persoanele care, în timpul vieții, au experimentat legătura cu lumea de dincolo (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”: Despre persoanele care, în timpul vieții, au experimentat legătura cu lumea de dincolo (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 02 Aug 2020, 15:46
Ediție specială „360 de grade”: Despre persoanele care, în timpul vieții, au experimentat legătura cu lumea de dincolo (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre persoanele care, în timpul vieții, au experimentat legătura cu lumea de dincolo, alături de invitații ei Ingrid Baciu și Dan Lungu.

„Există cu adevărat lumea de dincolo? În ce condiții interacționăm cu ea și care sunt motivele? Cum ne dăm seama că există? Ce putere au asupra noastră aceste entități? Ne pot deranja, vin să ne ceară ceva sau ne pot pedepsi. De ce se permite interacțiunea între lumi? Cum diferențiem energiile bune de cele rele? Diferă substanțial planul divin de cel uman?”, au fost temele de discuție lansate de Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic,   360 de grade