Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Despre schimbările radicale de imagine. Cum se poate transforma preocuparea pentru estetic într-o obsesie (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Despre schimbările radicale de imagine. Cum se poate transforma preocuparea pentru estetic într-o obsesie (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 24 Mai 2020, 16:48
Ediție specială ”360 de grade”: Despre schimbările radicale de imagine. Cum se poate transforma preocuparea pentru estetic într-o obsesie (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii360 de grade, despre schimbările radicale de imagine și pericolele ce pot transforma simpla preocupare pentru felul în care arătăm într-o obsesie.

Invitatele Alinei Bădic au fost doctor Maja și Maria Păuna, mentor beauty.

„Cât este de important să armonizăm interiorul cu exteriorul? Poate fi aparența în dezacord total cu personalitatea noastră? Prea multe schimbări fizice ne pot afecta autopercepția? Trăim mirajul perfecțiunii fizice în defavoarea trăirilor interioare? Vorbim despre importanța găsirii unui echilibru între estetic și mental, cât și rolul pe care îl joacă societatea în alegerile pe care le facem”.SCANDAL MONSTRU PROVOCAT DE CEL MAI CELEBRU CUPLU DIN ROMÂNIA: AM MERS LA POLIŢIE ŞI... (GALERIE FOTO)

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   Alina Badic