Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială „360 de grade”: Energia noastră poate și chiar trebuie să fie protejată prin diferite metode ce pot ridica, rafina și amplifica vitalitatea, imunitatea și forța fizică (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”: Energia noastră poate și chiar trebuie să fie protejată prin diferite metode ce pot ridica, rafina și amplifica vitalitatea, imunitatea și forța fizică (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 13 Sep 2020, 18:19
Ediție specială „360 de grade”: Energia noastră poate și chiar trebuie să fie protejată prin diferite metode ce pot ridica, rafina și amplifica vitalitatea, imunitatea și forța fizică (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a subliniat, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, că „energia noastră spirituală, mentală, emoțională sau fizică poate și chiar trebuie să fie protejată prin diferite metode, tehnici, ce pot ridica, rafina și chiar amplifica vitalitatea, imunitatea și forța fizică”. Invitații săi au fost Stelian și Gigi Chivu.

„Ce este protecția energetică și când ai nevoie de aceasta, astfel încât să poți menține o stare de echilibru și de armonie la nivel fizic, emoțional, mental și spiritual. Cum să te protejezi energetic și cum să îți formezi și să îți menții o imunitate psihologică și aurică statornică, care să te apere de influența plasărilor de informații străine. Prezentul ne solicită din ce în ce mai mult. Această solicitare are nevoie de energie, care deși este puțină datorită stresului existent, mai poate fi blocată, pierdută sau furată de către entități, segregori sau chiar de către persoane conștiente sau nu. Energia noastră spirituală, mentală, emoțională sau fizică poate și chiar trebuie să fie protejată prin diferite metode, tehnici, ce pot ridica, rafina și chiar amplifica vitalitatea, imunitatea și forța fizică”, a declarat Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic,   360 de grade