Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Etapele în construirea unei case. Cum creăm o energie pozitivă în propriul cămin (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Etapele în construirea unei case. Cum creăm o energie pozitivă în propriul cămin (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 05 Iul 2020, 18:22
Ediție specială ”360 de grade”: Etapele în construirea unei case. Cum creăm o energie pozitivă în propriul cămin (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii 360 de grade, despre etapele în construirea unei case, modul în care se amenajează corect o locuință, cum se asociază elementele decorative și cum creăm o energie pozitivă.

Invitații Alinei Bădic au fost Gigi Nacev, promotor al designului ambiental în România, inițiatorul conceptului CUIB, Francoise Pamfil, arhitect, și Pavel Șușară, istoric și critic de artă. Ei au dat mai multe sfaturi în materie de amenajare a locuințelor.

Cât de importantă este starea și energia pe care o aduce propria locuință, într-un context în care avem exprimări radical diferite în ceea ce privește modul în care dăm sens casei noastre? Unde se oprește utilitatea și unde începe diversitatea? Ce relevanță are arta în spațiile de locuit? Trebuie sau nu respectată calitatea materialelor pentru amenajări interioare? Despre toate acestea și despre asocierea corectă a elementelor decorative au discutat Alina Bădic și invitații ei.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   Alina Badic,   amenajarea unei locuinte,   design interior