Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Metode de purificare, revitalizare și energizare a organismului (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Metode de purificare, revitalizare și energizare a organismului (VIDEO)

Un articol de: - 17 Iul 2016, 15:48
Ediție specială ”360 de grade”: Metode de purificare, revitalizare și energizare a organismului (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii „360 de grade” despre tehinicile de purificare și revitalizare a organismului.

Strămoșii noștri foloseau diferite metode de purificare, cunoscute fiind efectele acestora în revitalizarea și energizarea organismului, excerciții de respirație, asane, terapia prin culori, anularea energiilor negative cu ajutorul clopotelor, folosind sarea, tămâia, uleiurile esențiale, salvia și nu în ultimul rând, aplicând o componenta spirituală: rugăciunea și meditația.

Despre toate acestea moderatoarea emisiunii a vorbit împreună cu cristaloterapeutul Ruxandra Benga, terapeutul Bogdan Dragoș Cristian și psihologul Mădălin Bratu.

”O purificare bună, începe în fiecare dimineață cu sfânta rugăciune. Mai departe ar trebui să vedem dacă avem nevoie sau nu de purificare. Trebuie văzut dacă problema apărută în timpul zilei este sau nu o problemă reală, dacă ego-ul este cel care este supărat sau persoana este supărată pentru că, de obicei, cel mai tare țipă ego-ul în noi, nu zona spirituală”, a declarat Bogdan Dragoș Cristian.

Ediție specială ”360 de grade”: Metode de purificare, revitalizare și energizare a organismului

”Din punctul meu de vedere, ar trebui să ne uităm foarte mult în zona de memorie colectivă a familiei, în zona din care venim pentru că noi trăim foarte mult pe loialități și excluderi. Suntem loiali față de unii membri ai familiei și îi excludem pe alții. Din acest motiv, din iubirea necondiționată pe care o avem față de familie, tindem să repetăm greșelile care au fost repetate înainte în sânul familiei. De aici vin foarte multe obstacole, foarte multe piedici în a ne dezvolta echilibrat în toate aspectele vieții noastre de zi cu zi”, a mai spus terapeutul.  

Psihologul Mădălin Bratu a vorbit despre cele mai cunoscute metode de purificare, referindu-se la purificarea cu apă și la exercițiile fizice.

”Cele mai cunoscute metode purificare sunt cele legate de apă. Simplul fapt că îți speli încheieturile cu apă te poate vitaliza pentru o oră sau două. Nu mai spun, dacă este apă sfințită, lucrează instantaneu pe toate structurile, minte și corp.Incredibil! Ce se întâmplă în corpul nostru după o singură doză de vaccin anti-COVID-19

Exercițiile fizice. Simplu fapt că mergi, dacă ai puterea doar de a te ridica din pat și a călători prin cameră, apoi să te speli, deja cele două aspecte ajută foarte mult la vitalizare și purificare, în același timp”, a explicat Mădălin Bratu.

 

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   editie speciala,   Alina Badic