Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Previziuni pentru luna mai pentru fiecare număr karmic (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Previziuni pentru luna mai pentru fiecare număr karmic (VIDEO)

Un articol de: - 14 Mai 2017, 17:13
Ediție specială ”360 de grade”: Previziuni pentru luna mai pentru fiecare număr karmic (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, Cristian Pompei şi Valeriu Pănoiu, despre numerologia numelui, despre importanţa literelor care se regăsesc în prenumele şi numele pe care le purtăm, ce aspecte ale personalităţii am venit să dezvoltăm în viaţă, ce profesii ne indică numerele karmice, cum influenţăm viaţa celorlalţi şi ce tip de experienţe putem avea. 

Ediție specială ”360 de grade”: Previziuni pentru luna mai pentru fiecare număr karmic

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

”În luna mai, cei mai favorizați sunt cei cu numărul cinci. Asta nu înseamnă că nu sunt favorizați și cei cu numărul 1. Numai că, numărul 1 va avea tendința în luna mai să spargă niște bariere. Nu este rău , dar să aibă grijă ce barieră sparg pentru că s-ar putea ca acea barieră să nu fie cea pe care o caută.

Pe cei cu numărul karmic doi, eu i-aș sfătui, în luna mai, să nu se certe cu nimeni pentru că acum pot lua niște decizii afective total greșite. 

Din păcate, pentru numărul 3, ei vin cu o încărcatură din aprile, când nu și-au rezolvat niște probleme, poate că unii dintre ei nu au putut. Ei sunt foarte avantajați în iunie. 

Numărul 4 în mai poate să aibă probleme nerezolvate din trecut pe care nu le-a văzut, dar acum le conștientizează sub formă de șoc. 

Cei cu 5 sunt avantajați și ambele luni, mai și iunie, pentru că acest 5 le oferă comunicarea și pot prin comunicare să clarifice multe lucruri. În iunie, în schimb, trebuie să fie foarte atenți când, cum și cu cine comunică. A fugit la mare, la Mamaia, deşi părinţii n-o lăsau. Le-a trimis o poză de acolo, dar şoc: au văzut cum arată de la talie în jos

Mai, pentru cei cu numărul karmic 6 este o lună a jumătății de măsură. Numai că acea jumătate de măsură s-ar putea să fie întregul. 

În luna mai, cei cu numărul karmic 7 trebuie să învețe să ceară ca să aibă, mai ales când au dreptate. Să-și ceară drepturile.

Cei cu număr karmic opt vor avea tendința să ceară în luna mai tot mai mult. Stop, să se oprească, să mulțumească, se gestineze foarte bine ce au obținut până acum. 

În luna mai, cei cu număr karmic 9 trebuie să învețe puțin mai altruiști și să ofere pentru că li se oferă”, a explicat Cristian Pompei. 
 

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic,   360 de grade