Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Principalele aspecte ale perioadei următoare din punctul de vedere al zodiacului chinezesc (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Principalele aspecte ale perioadei următoare din punctul de vedere al zodiacului chinezesc (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 09 Mai 2021, 16:19
Ediție specială ”360 de grade”: Principalele aspecte ale perioadei următoare din punctul de vedere al zodiacului chinezesc (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit sâmbătă, în ediția specială a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații, săi, Anca Dimncea și Marian Golea, despre luna șarpelui sub influența elementului apă Yin și despre principalele aspecte ale perioadei care urmează din punctul de vedere al zodiacului chinezesc.

Este o perioadă în care principala provocare ține de zona sănătății, dar este nevoie de atenție și în ceea ce privește segmentul comunicării.

”Pot apărea noi boli sau noi probleme, nu neapărat grave. Norocul nostru este că este o lună care va trece. Luna viitoare vom avea alte stele și va poposi o stea foarte bună a victoriilor. De fapt, luna viitoare va fi o lună senzațională din punctul de vedere al dezvoltării noastre. Dar să nu uităm că zodia care guvernează România, Șarpele, o duce rău cam tot anul. Deci, oameni buni, atenție foarte mare, mai ales la această stea a bolilor.

În rest, foarte multe zodii vor fi extraordinar de bine aspectate. Pe locul întâi îl avem pe domnul Cocoș care va fi șeful de turmă”, a spus Marian Golea.

Ediție specială ”360 de grade”: Principalele aspecte ale perioadei următoare din punctul de vedere al zodiacului chinezesc

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic,   360 de grade