Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Sfaturile specialiștilor în amenajarea locuințelor. Care sunt tendințele în design și culorile anului (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Sfaturile specialiștilor în amenajarea locuințelor. Care sunt tendințele în design și culorile anului (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 05 Iul 2020, 18:49
Ediție specială ”360 de grade”: Sfaturile specialiștilor în amenajarea locuințelor. Care sunt tendințele în design și culorile anului (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii 360 de grade, despre modul în care trebuie amenajată o locuință, pentru ca aceasta să ne poată transmite o energie pozitivă, chiar și cu un buget limitat. 

Invitații Alinei Bădic au fost Gigi Nacev, promotor al designului ambiental în România, inițiatorul conceptului CUIB, Francoise Pamfil, arhitect, și Pavel Șușară, istoric și critic de artă. Ei au dat mai multe sfaturi în materie de amenajare a locuințelor. De asemenea, au explicat tendințele în design și au precizat care sunt culorile anului.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Cât de importantă este starea și energia pe care o aduce propria locuință, într-un context în care avem exprimări radical diferite în ceea ce privește modul în care dăm sens casei noastre? Unde se oprește utilitatea și unde începe diversitatea? Ce relevanță are arta în spațiile de locuit? Trebuie sau nu respectată calitatea materialelor pentru amenajări interioare? Despre toate acestea și despre asocierea corectă a elementelor decorative au discutat Alina Bădic și invitații ei.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.