Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade HOROSCOPUL pentru zodia PEŞTI, pentru finalul lunii noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Dragoş Bogdan (VIDEO)

HOROSCOPUL pentru zodia PEŞTI, pentru finalul lunii noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Dragoş Bogdan (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 24 Noi 2018, 18:37
HOROSCOPUL pentru zodia PEŞTI, pentru finalul lunii noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Dragoş Bogdan (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a prezentat în ediția de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitatul său, Dragoş Bogdan, predicțiile astrale pentru finalul lunii noiembrie.

O săptămâna în care putem rezolva situaţii care deveniseră apăsătoare emoţional, putem anticipa rezultatul anumitor ecuaţii rămase nefinalizate, diminuând oarecum ceva din tensiunile perioadei anterioare. Ne aflam înca sub influenţa fenomenului de lună plină, astfel încât, ceea ce este subconştient poate fi transformat în conştient. Putem aduce în prezent situaţii delicate din trecut şi le putem impregna cu energie, precum un preambul al înţelegerii esenţei lor depline. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.