Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Profeţii despre sfârşitul lumii - Păcatele care duc spre Apocalipsă: ”Lumea nu mai conștientizează răul pe care îl face” (VIDEO)

Profeţii despre sfârşitul lumii - Păcatele care duc spre Apocalipsă: ”Lumea nu mai conștientizează răul pe care îl face” (VIDEO)

Un articol de: - 04 Mar 2018, 14:57
Profeţii despre sfârşitul lumii - Păcatele care duc spre Apocalipsă: ”Lumea nu mai conștientizează răul pe care îl face” (VIDEO) 360 de grade

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii 360 de grade, despre ce au profețit sfinții noștri duhovnici în legătură cu sfârșitul lumii. Semne au fost prorocite de-a lungul timpului de către sfinții noștri părinți, Ilie Cleopa, Iustin Pârvu, Ilarion Argatu, Arsenie Papacioc și mulți alții. 

Invitații Alinei Bădic au fost părintele stareț David Antim, preotul Visarion Alexa, Cristian Curte, jurnalist Radio România Actualități, și Iulian Capsali, publicist. Aceștia au vorbit și despre cauzele, pricinile, păcatele sau fărădelegile care ar putea atrage asupra noastră o posibilă astfel de penitență. 

Și asta pentru că profețiile sfinților părinți pot fi avertismente. Nu înseamnă neapărat că se vor  împlini, dar nici nu putem exclude faptul că acestea vor deveni realitate dacă păcatele oamenilor vor fi tot mai grele. A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

”Lumea nu mai are conștiința păcatului, nu mai conștientizează răul pe care îl face”, a susținut părintele stareț David Antim.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   Alina Badic,   sfarsitul lumii,   păcate