Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri 360 de grade Ediţie specială "360 de grade": Protecţie digestivă, soluţie naturală pentru reglarea tranzitului (VIDEO)

Ediţie specială "360 de grade": Protecţie digestivă, soluţie naturală pentru reglarea tranzitului (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 21 Apr 2019, 12:43
Foto: captură B1TV 360 de grade

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade” despre factori care perturbă echilibrul florei intestinale şi soluţii optime pentru protejarea aparatului digestiv.

Sistemul digestiv care reprezintă unul dintre principalii piloni care stau la baza unei stări optime de sănătate. Orice dezechilibru la nivelul acestuia are repercursiuni în tot organismul şi se reflectă direct asupra sistemul imunitar şi sănătatea sistemului nervos. În plus, se apropie sărbătorile cu excese culinare, un motiv în plus pentru a acorda mai multă atenţie semnalelor pe care corpul nostru le transmite şi a ne pregăti organismul în perioada sărbătorilor şi nu numai.

Discutam astăzi cu Conf. Univ. Dr. Georgiana Tache, medic primar recuperare medicală, Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti, despre flora intestinala şi rolul ei pentru starea de sănătate a organismului, despre factorii care perturbă acest echilibru, soluţia optimă pentru protecţia aparatului digestiv, echilibrarea florei intestinale, reglarea tranzitului cu eliminarea eficientă a toxinelor acumulate.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 


 

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic
 
 
 
Loading...