Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Agricultura, transportul și sportul, printre obiectivele candidatului PMP la șefia Consiliului Județean Călărași. Simona Vlădica: 'Acest județ merită cu siguranță mult mai mult decât au oferit până în prezent PSD și PNL, în ultimii 30 de ani'

Agricultura, transportul și sportul, printre obiectivele candidatului PMP la șefia Consiliului Județean Călărași. Simona Vlădica: 'Acest județ merită cu siguranță mult mai mult decât au oferit până în prezent PSD și PNL, în ultimii 30 de ani'

Un articol de: Traian Avarvarei - 22 Sep 2020, 12:41
Agricultura, transportul și sportul, printre obiectivele candidatului PMP la șefia Consiliului Județean Călărași. Simona Vlădica: 'Acest județ merită cu siguranță mult mai mult decât au oferit până în prezent PSD și PNL, în ultimii 30 de ani' Alegeri locale 2020

Simona-Maria Vlădica, candidatul PMP la președinția Consiliului Județean Călărași la alegerile locale din 27 septembrie, vrea să ajute la dezvoltarea producătorilor autohtoni. Potrivit acesteia, agricultura este un punct forte al județului, iar mictofabricile ce ar putea funționa în perimetrul aferent orașelor Călărași, Oltenița, Fundulea, Budești și Lehliu-Gară sunt o sursă importantă de locuri de muncă și de dezvoltare a economiei în zonă.

 

 

Agricultura, transportul și sportul, printre obiectivele candidatului PMP la șefia Consiliului Județean Călărași

 

 

Simona-Maria Vlădica mizează, totodată, pe înființarea zonei metropolitane a orașului Călărași și vrea să ofere transport public gratuit pentru profesori și pensionari.

Orașul Oltenița este și el în vizorul liderului PMP, oraș pentru care transportul public este încă o problemă.

De asemenea, sprijinirea sportului de agrement și de performanță este un alt obiectiv al Simonei Vlădica. Aceasta și-a propus să creeze o infrastructură corespunzătoare pentru a-i îndemna pe oameni la mișcare.

”Stimați călărășeni, dumneavoastră, toți cetățenii din întreg județul Călărași, indiferent că locuiți la oraș sau într-o comună ori la sat, aveți dreptul să vă votați noul Președinte al Consiliului Județean Călărași. Acest județ merită cu siguranță mult mai mult decât au oferit până în prezent PSD și PNL, în ultimii 30 de ani.”, transmite Simona Vlădica.O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

 

 

Obiective importante pentru candidatul PMP la președinția Consiliului Județean Călărași, Simona-Maria Vlădica

 

 

 

Agricultură/Alimentație

 

1. Infrastructura Agricolă: programe, consultanță, sprijin și facilități fiscale pentru antreprenorii care dezvoltă proiecte ce implică construcția unor sere unde se vor cultiva legume, a unor depozite frigorifice pentru depozitarea legumelor și a microfabricilor de procesare a acestora. Astfel, vor avea de câștigat atât angajații, cât și antreprenorii, dar și statul. Microfabricile vor funcționa în perimetrul aferent orașelor Călărași, Oltenița, Fundulea, Budești și Lehliu-Gară.

2. Reglementări privind vânzarile terenurilor agricole către străini și facilitarea acordării creditelor fermierilor; evaluarea corectă a terenurilor aduse în garanție băncii.

3. Proiecte europene pentru refacerea sistemului de irigații raportat la necesitățile reale ale agricultorilor.

 

Transport

 

1. Înființarea zonei metropolitane cu centrul în Municipiul Călărași și comunele învecinate: Modelu, Roseți, Cuza Vodă, Vâlcelele, Grădiștea, Dragalina și Ștefan Vodă (aprox. 130.000 de locuitori). Astfel, s-ar putea implementa transportul public gratuit pentru profesori și pensionari.

2. Înființarea zonei metropolitane cu centrul în Orașul Oltenița și comunele învecinate (cu aceleași facilități ca pentru zona metropolitană de la Călărași): Chirnogi, Curcani, Radovanu, Mitreni, Ulmeni, Căscioarele, Spanțov, Luica (aprox: 56.380 locuitori).

3. Reglementarea situației transportului public local în orașele Călărași și Oltenița.


 

Sistemul de protecție a vârstnicilor

 

1.Infiintarea unui centru balneo-fizio-terapeutic în județul Călărași unde toți pacienții și pensionarii cu probleme de sănătate să poată urma tratamente de recuperare decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

 

Sport

 

1.Sprijinirea realizării unei piste naționale de canotaj pentru antrenarea sportivilor pentru olimpiadă, dar și pentru organizarea de competiții interne și internaționale - pe brațul Borcea.

2.Susținerea investițiilor necesare pentru dezvoltarea sportului de performanță în județul Călărași (fotbal, handbal, canotaj) – prin crearea unei infrastructuri corespunzătoare în localitățile unde se impune.

Comandat: Partidul Mișcarea Populară - Filiala Județeană Călărași
Realizat: ANCORE MEDIA SRL
Cod AEP: 21200020

Citeşte mai multe despre:   Simona Vladica,   PMP,   Stiri Călărași,   alegeri locale 2020