Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Alegeri Locale 2020 / Bistriţa-Năsăud: Cetățenii unei localități, rechemați, duminică, la vot

Alegeri Locale 2020 / Bistriţa-Năsăud: Cetățenii unei localități, rechemați, duminică, la vot

Un articol de: Traian Avarvarei - 09 Oct 2020, 16:18
Alegeri Locale 2020 / Bistriţa-Năsăud: Cetățenii unei localități, rechemați, duminică, la vot FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea Alegeri locale 2020

Vor fi organizate din nou alegeri locale într-o localitate din Bistrița-năsăud, după ce doi candidați au obținut același număr de voturi.
 

Alegeri Locale2020 / Bistriţa-Năsăud: Locuitorii unei comune, rechemați la vot


 

În comuna Rebra din judeţul Bistriţa-Năsăud se vor organiza din nou, duminică, alegeri pentru funcţia de primar, după ce doi dintre cei trei candidaţi iniţiali au obţinut, la scrutinul din 27 septembrie, acelaşi număr de voturi, şi anume 423.

„Astăzi, 9 octombrie, a avut loc ședința de instruire a președintelui și locțiitorului Biroului Electoral de Circumscripție nr. 41 Rebra, precum și ai celor de la secțiile de votare 222 și 223 din aceeași Unitate Administrativ-Teritorială.

În cursul zilei de mâine, 10 octombrie, vor fi transportate, sub pază, de la sediul Biroului de Circumscripție Județeană buletinele de vot și ștampilele cu mențiunea „Votat”, precum și celelalte materiale necesare procesului electoral din data de 11 octombrie 2020. Acestea vor fi predate președintelui Biroului Electoral de Circumscripție nr. 41 și primarului.”, anunță Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud pe Facebook.

Autoritățile locale mai precizează că numărul de alegători cu drept de vot în Unitatea Administrativ-Teritorială Rebra este de 2098. Număr buletine de vot distribuite: 1110 pentru Secția de Votare 222 și 1205 pentru secția de votare 223.

„Rugăm toți alegătorii din comuna Rebra să respecte măsurile de distanțare fizică și purtare a măștii pe tot parcursul participării lor la procesul de votare.”, mai precizează Prefectura.


 

Atenție! A anunțat când vine valul 4 în România și anticipează noi restricții anti-COVID-19

Citeşte mai multe despre:   alegeri locale 2020