Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 ALEGERI LOCALE 2020 | Teodor Peter, candidatul PMP la președinția Consiliului Județean Sălaj: Avem nevoie de corelarea drumurilor interjudețene, județene și comunale

ALEGERI LOCALE 2020 | Teodor Peter, candidatul PMP la președinția Consiliului Județean Sălaj: Avem nevoie de corelarea drumurilor interjudețene, județene și comunale

Un articol de: Traian Avarvarei - 15 Sep 2020, 13:30
ALEGERI LOCALE 2020 | Teodor Peter, candidatul PMP la președinția Consiliului Județean Sălaj: Avem nevoie de corelarea drumurilor interjudețene, județene și comunale Alegeri locale 2020

Teodor Peter, candidatul Partidului Mișcarea Populară (PMP) la președinția Consiliului Județean Sălaj și cel ce deschide lista pentru Consiliul Județean, a declarat, marți, că vede peste tot nevoile sălăjenilor.

Manager într-una din multinaționalele din Zalău, Peter spune că una dintre marile probleme ale locuitorilor este legată de infrastructură.

“Dacă cineva vrea să ajungă de la Zalha la Jibou, trebuie să meargă pe la Rus, Ileanda, Surduc și abia apoi ajunge în Jibou. Deși, dacă s-ar asfalta drumul dintre Zalha și Gârbou, s-ar reduce distanța cu 35 de kilometri. S-ar reduce timpul de parcurgere a acestui drum și în cazul intervenției ambulanței sau pompierilor. De asta au nevoie oamenii: de găsirea de rute noi, de crearea de drumuri noi care să scurteze distanța dintre localități.”, arată candidatul PMP la președinția CJ Sălaj.


 

Teodor Peter (PMP): Avem nevoie de corelarea drumurilor interjudețene, județene și comunale

 

 

Candidatul PMP spune că este nevoie de elaborarea unei strategii de transport pentru a corela rețelele de drumuri interjudețene, județene și comunale. Mai mult, el spune că trebuie redimensionate drumurile, astfel încât să permită deplasarea în siguranță a tuturor tipurilor de vehicule.

“Este nevoie să se construiască poduri, podețe, rigole, acolo unde este cazul, pentru ca toate vehiculele să poată circula în siguranță, conferind o durată de viață mai lungă drumului.”, declarară Peter, potrivit graiulsalajului.ro.

Pentru că Sălajul este un județ în care predomină agricultura, acesta este de părere că trebuie să se înființeze centre pentru colectarea și valorificarea produselor agricole.A văzut pe stradă un cerșetor cu un munte de bani în față. S-a apropiat de el și nu i-a venit să creadă când a aflat cine este

“O idee pe care o am în vedere alături de colegii din echipa mea, care este întradevăr o echipă de 10+, este finalizarea cadastrării teritoriale a tuturor terenurilor extravilane, pe fonduri europene nerambursabile. Dacă într-o comună s-a putut face această cadastrare, în comuna vecină de ce nu se face? E lipsă de voință, e lipsă de implicare! Aveți încredere în noi, vom reuși să facem cadastrarea teritorială în toate comunele sălăjene!”, mai spune Peter.

Candidatul PMP la președinția Consiliului Județean Sălaj spune că, în noua administrație județeană, împreună cu echipa de consilieri va face informări periodice a fermierilor despre modul de accesare a fondurilor europene.

O altă propunere a Partidului Mișcarea Populară este acordarea de subvenții garantate de stat, cu o perioadă de grație de doi ani, pentru achiziția de utilaje.

“Sunt idei normale pentru această perioadă, sunt idei realizabile, sunt ideile cu care eu și echipa mea de profesioniști venim în fața dvs. Sunt idei care, odată realizate, vor duce la creșterea nivelului de trai al sălăjenilor”, spune, în încheiere, Teodor Peter, candidatul Partidului Mișcarea Populară la președinția Consiliului Județean Sălaj.

Citeşte mai multe despre:   Teodor Peter,   candidati PMP,   PMP,   alegeri locale 2020,   Stiri Salaj