Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Aurelian Bădulescu, vicepremierul Capitalei și candidat la Primăria Sectorului 3: Am votat pentru a ţine cât mai departe de banul public complicităţile dintre lumea interlopă şi oamenii politici

Aurelian Bădulescu, vicepremierul Capitalei și candidat la Primăria Sectorului 3: Am votat pentru a ţine cât mai departe de banul public complicităţile dintre lumea interlopă şi oamenii politici

Un articol de: Traian Avarvarei - 27 Sep 2020, 07:55
Aurelian Bădulescu, vicepremierul Capitalei și candidat la Primăria Sectorului 3: Am votat pentru a ţine cât mai departe de banul public complicităţile dintre lumea interlopă şi oamenii politici Alegeri locale 2020

Primarul Capitalei Gabriela Firea, candidat al PSD pentru un nou mandat, a votat duminică dimineaţă, la prima oră, fiind primul alegător din secția de votare. 

Aurelian Bădulescu: Am votat pentru a ţine cât mai departe de banul public complicităţile dintre lumea interlopă şi oamenii politici


 

 

Cel de-al doilea candidat care și-a exprimat dreptul la vot a fost viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, candidat PSD la Primăria Sectorului 3.

Acesta a declarat duminică dimineaţă după vot, că a votat pentru continuarea proiectelor la nivelul Capitalei şi pentru a-i ține departe pe cei cu legături cu luema interlopă de banul public.

”Am votat pentru a ţine cât mai departe de banul public complicităţile dintre lumea interlopă şi oamenii politici care îşi doresc un portofoliu”, a declarat Bădulescu le ieşirea din secţia de votare.


 

 BOMBĂ în showbiz! George Burcea și Viviana Sposub au anunțat că vor fi ...

Gabriela Firea: Am votat cu gândul la toţi copiii, tinerii şi adulţii din Bucureşti, la bunicii noştri

 


 

Edilul în funcție candidează pentru cel de-al doilea mandat la funcția de primar general al Capitalei, din partea partidului social democrat.

Da, am votat! Mă bucur că am ajuns și de această dată să fiu primul votat din această secție. Am votat cu gândul la totți copiii din București, la toți adulți și la bunicii noștri. E adevărat, ne dorim cu toții investiții în infrstructură, combaterea poluării, investiții foarte mari pentru că s-a simțit nevoia și în această perioadă de pandemie și în școli și în spitale, dar cei mai importanți sunt oamenii”, a precizat edilull în funcție, Gabriela Firea, după ce a votat în cursul zilei de duminică.

 

 

 

Cetățenii României își aleg azi primarii, consilierii locali și județeni

 


 

Alegătorii sunt chemaţi astăzi să îşi aleagă reprezentanţii administraţiei publice locale, respectiv primarii, consiliile locale, consiliile judeţene şi preşedinţii consiliilor judeţene.

Primarii şi preşedinţii de consilii judeţene se aleg direct, prin scrutin uninominal, în timp ce consiliile locale şi consiliile judeţene se aleg în baza scrutinului de listă.

Primarii şi preşedinţii de consilii judeţene sunt aleşi într-un singur tur de scrutin, fiind declarat câştigător acel candidat care a obţinut majoritatea simplă a voturilor din circumscripţia electorală locală, fără să se mai organizeze un al doilea tur de scrutin.

Viceprimarii, precum şi vicepreşedinţii consiliilor judeţene se aleg prin vot indirect de către consiliile locale, respectiv consiliile judeţene, conform Legii nr. 115 din 19 mai 2015 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale.

Citeşte mai multe despre:   Primaria Sectorului 3,   alegeri locale 2020,   Aurelian Badulescu