Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Bătaie între soția primarului și o altă alegătoare, în fața unei secții de votare din Caraș-Severin / Coada la votare în comuna Zorlețu Mare era de aproximativ 400 de persoane, la primele ore (VIDEO)

Bătaie între soția primarului și o altă alegătoare, în fața unei secții de votare din Caraș-Severin / Coada la votare în comuna Zorlețu Mare era de aproximativ 400 de persoane, la primele ore (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 27 Sep 2020, 11:58
Bătaie între soția primarului și o altă alegătoare, în fața unei secții de votare din Caraș-Severin / Coada la votare în comuna Zorlețu Mare era de aproximativ 400 de persoane, la primele ore (VIDEO) Alegeri locale 2020

Zorlențu Mare este comuna din Caraș-Severin în care, la fiecare rând de alegeri, Poliția Română dislocă forțe suplimentare. Prin urmare, nici anul acesta nu face excepție. La alegerile locale de duminică, 27 septembrie 2020, două femei, între care soția primarului, s-au bătut în fața secției. 

Bătaie între două femei, în fața unei secții de votare din Caraș-Severin

 


 

Scandalul uriaș a plecat de la faptul că una dintre femei filma cu telefonul mobil coada formată în fața secției din Zorlentu Mare.

Într-adevăr coada la primele ore era formată din circa 400 de persoane.Mulți dintre oameni fiind la coadă încă de la ora 05.00, cu două ore înainte de deschiderea secției.

Localnicii spun că, mulți dintre cei care sunt la coadă sunt necunoscuți, fiind aduși de contracandidatul actualului primar, respectiv candidatul PNL, potrivit reper24.

Sătenii spun că Isfan Ion Marius ar fi dat cate 200 de euro flotanților ca să îl voteze, în defavoarea actualului primar, de la PSD, care își dorește un nou mandat.

Bătaie între soția primarului și o altă alegătoare, în fața unei secții de votare din Caraș-SeverinA rămas fără cuvinte. Soţul i-a cerut DIVORȚUL după ce nevasta i-a trimis POZA ASTA pe Whatsapp! Semnul că-l ÎNȘELA era în faţa ochilor

 

 

 

MAI – Amenzi de până la 1000 de lei pentru cetățenii care pozează sau filmează buletinul de vot


 

 

Purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, a precizat duminică dimineață că fotografierea sau filmarea buletinului de vot de către alegători în timpul exercitării dreptului de vot va fi aspru pedepsită.

Mai exact, fapta se va sancționa cu o amendă cuprinsă între 600 şi 1.000 de lei.

„Refuzul oricărei persoane de a se conforma dispoziţiilor preşedintelui biroului electoral al secţiei de votare cu privire la asigurarea ordinii în localul de vot şi în împrejurimi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 2.200 şi 3.000 de lei.

Aceeaşi amendă este prevăzută şi pentru comercializarea sau consumul de băuturi alcoolice pe o distanţă de 500 de metri în jurul localului secţiei de votare", a precizat Dajbog, într-o declaraţie de presă la sediul MAI.


 

Citeşte mai multe despre:   alegeri locale 2020,   Stiri Caras Severin