Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța: Alegerile vor fi câștigate cu oameni de bună credință, nu prin sondaje măsluite. PSD va fi istorie și la Constanța

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța: Alegerile vor fi câștigate cu oameni de bună credință, nu prin sondaje măsluite. PSD va fi istorie și la Constanța

Un articol de: Ramona Zaharia - 29 Aug 2020, 19:50
Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța: Alegerile vor fi câștigate cu oameni de bună credință, nu prin sondaje măsluite. PSD va fi istorie și la Constanța Foto: constanta.ro Alegeri locale 2020

Vineri, potrivit Ziua de Constanța, a fost viralizată pe zona de online, propulsată de media, o știre care se referea la un sondaj realizat, de către Novel Research, pe municipiul Constanța. Cu toate acestea, conform sursei, cei de la Novel Research au negat faptul că sondajul le aparține.

În acest context, liderul PNL Constanța, Bogdan Huțucă, consideră că supozițiile legate de alegeri sunt menite să agite electoratul PNL.

„În opinia mea, sondajele neasumate sunt aruncate în piață cu scopul de a demobiliza electoratul PNL și de a-l induce în eroare. Astfel de sondaje măsluite sunt o practică obișnuită a PSD, pe care am văzut-o și în alegerile precedente. Din acest motiv, PNL Constanța a ales să lucreze cu firme serioase din domeniul cercetării sociologice, astfel încât să poată furniza publicului larg date corecte legate de preferințele alegătorilor. La Constanța, electoratul ne-a acordat o încredere masivă la alegerile europarlamentare și prezidențiale și am toată încrederea că valul de simpatie pentru PNL se va menține și la alegerile locale. Îi asigur pe alegătorii constănțeni că, în momentul de față, lupta, la Constanța, dintre candidatul PNL la Primărie, Vergil Chițac și primarul PSD, Decebal Făgădău, este extrem de strânsă, în timp ce următorul candidat, respectiv Stelian Ion, se află la o distanță de 20%”, a declarat președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, transmite ziuaconstanta.ro.

Acesta a făcut apel la o competiție electorală bazată pe respect și fair-play. Totodată, el le-a cerut cetățenilor să mai aibă puțină răbdare până când PSD va fi istorie și la Constanța și a subliniat faptul că PNL se află pe un trend favorabil.

”Pe 27 septembrie, votul pentru PNL va însemna, la Constanța, a doua revoluție. Chiar dacă adversarii noștri politici apelează la diversiuni, precum acest tip de sondaje măsluite și neasumate, îi invit pe alegătorii din Constanța să aibă încredere în candidații PNL, pentru că votul lor va însemna sfârșitul sistemului baronilor din Constanța”, a afirmat liderul PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Constanta,   Bogdan Hutuca