Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Cătălin Militaru (PMP): „Am votat pentru un București viu. Am votat omul și partidul a cărui viziune surclasează de departe orice concurență pe tot eșichierul politic”

Cătălin Militaru (PMP): „Am votat pentru un București viu. Am votat omul și partidul a cărui viziune surclasează de departe orice concurență pe tot eșichierul politic”

Un articol de: Vladimir Ionescu - 27 Sep 2020, 16:35
Cătălin Militaru (PMP): „Am votat pentru un București viu. Am votat omul și partidul a cărui viziune surclasează de departe orice concurență pe tot eșichierul politic” foto: Facebook Alegeri locale 2020

Cătălin Militaru, candidatul PMP la Primăria Sectorului 2, spune că a „votat pentru calitatea vieții, predictibilitate, coerență și bună-credință a actului administrativ.

„Am votat pentru un București viu. Am votat omul și partidul a cărui viziune surclasează de departe orice concurență pe tot eșichierul politic. Am votat pentru calitatea vieții, predictibilitate, coerență și bună-credință a actului administrativ. Am votat pentru oameni. Am votat #SIGUR de faptul că acest vot este important pentru dezvoltarea orașului. Am votat pentru Bucureștiul unde ne creștem copiii. Doamne ajută!!! #voteazā #voteazāresponsabil”, a scris Cătălin Militaru, duminică, pe Facebook.

 

Am votat pentru un București viu. Am votat omul și partidul a cărui viziune ...

Publicată de Cătălin Marian Militaru pe Duminică, 27 septembrie 2020