Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Corneliu-Radu Pop (PMP): 'Suntem în anul 2020. Este inadmisibil ca, într-un oraș ca Șimleul Silvaniei, să existe locuințe care nu au apă curentă sau canalizare'

Corneliu-Radu Pop (PMP): 'Suntem în anul 2020. Este inadmisibil ca, într-un oraș ca Șimleul Silvaniei, să existe locuințe care nu au apă curentă sau canalizare'

Un articol de: Traian Avarvarei - 15 Sep 2020, 12:37
Corneliu-Radu Pop (PMP): 'Suntem în anul 2020. Este inadmisibil ca, într-un oraș ca Șimleul Silvaniei, să existe locuințe care nu au apă curentă sau canalizare' Alegeri locale 2020

Corneliu-Radu Pop, actual consilier local și unul dintre candidații Partidului Mișcarea Populară (PMP) la Consiliul Local Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, susține că nu este posibil ca într-un oraș oamenii să nu beneficieze de utilități.

Pop spune că pe lista priorităților sale și ale colegilor săi din PMP se află proiectele de canalizare și apă curență, incălvirea pe baza resurselor regenerabile și traficul.

 

 

Corneliu-Radu Pop, candidat PMP la Consiliul Local Șimleu Silvaniei: Este inadmisibil ca, într-un oraș, să existe locuințe care nu au apă curentă sau canalizare

 

 

 

Candidatul PMP promite să se lupte pentru drepturile cetățenilor din Șimleu Silvaniei, pentru ca aceștia să aibă într-adevăr condiții de oraș.

„Suntem în anul 2020. Este inadmisibil ca, într-un oraș, să existe locuințe care nu au apă curentă sau canalizare. Iar lipsa gazului metan din unele locuințe este o rușine pentru actuala administrație. Alături de colegii mei care candidează la Consiliul Local, avem în vedere un proiect privind încălzirea unor instituții din oraș, pe baza resurselor regenerabile.”, spune Pop.A văzut pe stradă un cerșetor cu un munte de bani în față. S-a apropiat de el și nu i-a venit să creadă când a aflat cine este

În concepția acestuia, care se regăsește și pe lista candidaților pentru Consiliul Județean Sălaj, o altă mare problemă a orașului o reprezintă traficul. De aceea el propune crearea pistelor de biciclete.

„Deși Șimleul nu este cel mai mare oraș, numărul ridicat al mașinilor șimleuanilor și al celor care tranzitează orașul au dus la îngreunarea traficului. Eu văd o soluție de decongestionare a acestuia: crearea pistelor de biciclete în Șimleu și în satele aparținătoare. Eu locuiesc în Cehei și văd nevoia acestor piste de biciclete. A venit momentul ca și orașul Șimleu să intre în mileniul trei”, mai declară Corneliu-Radu Pop.

 

 

Corneliu-Radu Pop: Reducerea poluării pe râul Crasna și locurile de parcare pentru medici, pe lista priorităților

 

 

Un alt proiect pe care îl are în vedere alături de echipa PMP este luarea de măsuri pentru reducerea poluării pe râul Crasna, identificarea surselor de poluare în vederea stopării acestora.

Candidatul PMP își dorește atragerea de fonduri europene nerambursabile pentru investiții în infrastructură, învățământ, cultură și sport. Și pentru că profesia lui este cea de asistent medical, Corneliu-Radu Pop se gândește la asigurarea locurilor de parcare pentru personalul medical din Spitalul Orășenesc Șimleu Silvaniei și Policlinica veche.

„Tot pe baza fondurilor europene, noi, cei din Partidul Mișcarea Populară, vom ajuta agricultorii în implementarea de proiecte eligibile. În alte orașe sau comune, aceste proiecte există, deci se pot realiza. Trebuie doar implicare, trebuie doar voință.”, arată Pop.

Alte idei cu care PMP vine în fața alegătorilor sunt consultarea populației în ceea ce privește accesarea de proiecte cu bani din fonduri europene și fonduri locale pentru problemele cele mai urgente, dar și asigurarea de fonduri europene și locale necesare pentru construcția unei capele la cimitirul din Cehei.

Citeşte mai multe despre:   candidati PMP,   PMP,   Stiri Salaj,   Stiri Șimleu Silvaniei,   Corneliu-Radu Pop