Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Costel Alexe, ministrul Mediului: Chiar dacă suntem în vreme de pandemie, îi îndemn pe toţi românii să iasă la vot. Cred că astăzi avem o şansă istorică (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul Mediului: Chiar dacă suntem în vreme de pandemie, îi îndemn pe toţi românii să iasă la vot. Cred că astăzi avem o şansă istorică (VIDEO)

Un articol de: Beatris Ionita - 27 Sep 2020, 11:40
Costel Alexe, ministrul Mediului: Chiar dacă suntem în vreme de pandemie, îi îndemn pe toţi românii să iasă la vot. Cred că astăzi avem o şansă istorică (VIDEO) Alegeri locale 2020

Costel Alexe, ministrul Mediului, lider al PNL Iaşi şi candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean s-a prezentat duminică dimineață la secţia de vot de la Colegiul Naţional „Costache Negruzzi” din Iași, pentru a-și exercita dreptul electoral. 

Ministrul a transmis și un mesaj prin care le-a cerut românilor și mai ales ieșenilor să iasă la vot și să profite de "şansă istorică” pe care o au cu ocazia alegerilor locale, chiar dacă suntem în vreme de pandemie. Acesta a dat asigurări că votul se desfășoară rapid și în condiții de siguranță.

"Au fost 4 ani irosiţi pentru Iaşi şi regiunea Moldovei, 4 ani care s-au scurs iarăşi, 4 ani în care judeţul nostru a înregistrat decât degradare, subdezvoltare şi, din nefericire, şi depopulare. Cred că astăzi avem o şansă istorică...Îi aştept alături de noi pe oamenii de bună-credinţă ai judeţului nostru pentru că doar împreună putem face lucrurile mult mai bine şi mult mai repede”, a spus Costel Alexe...Chiar dacă suntem în vreme de pandemie, îi îndemn pe toţi românii să iasă la vot. Durează puţin, votul se desfăşoară în condiţii de siguranţă şi este important ca toţi românii să îşi manifeste acest drept civic pentru care alţii au plătit cu viaţa”, a declarat Costel Alexe la ieșirea de la urne.

 

Citeşte mai multe despre:   Costel Alexe,   PNL,   iasi,   alegeri locale 2020