Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Dan Bucura lansează o provocare pentru toți candidații din București: Testul antidrog înainte să mergi să cerșești votul alegătorilor! (VIDEO)

Dan Bucura lansează o provocare pentru toți candidații din București: Testul antidrog înainte să mergi să cerșești votul alegătorilor! (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 31 Aug 2020, 10:23
Dan Bucura lansează o provocare pentru toți candidații din București: Testul antidrog înainte să mergi să cerșești votul alegătorilor! (VIDEO) Alegeri locale 2020

Dan Bucura, candidat pentru funcția de primar al Sectorului 1, lansează o provocare pentru toți cei înscriși, în București, în cursa electorală de la alegerile locale. În contextul în care, în ultimele zile, pe internet au apărut zvonuri cu privire la faptul că unii candidați ar avea probleme cu consumul de droguri, Dan Bucura îi provoacă pe candidații de la Primăria Generală a Capitalei și pe cei de la Primăriile de sector să își facă testul antidrog. Într-un videoclip publicat pe pagina sa de Facebook, Bucura a anunțat că el a fost testat, iar rezultatul a fost negativ.  

”Acesta este unul dintre cele mai importante puncte din programul meu de campanie. De asta l-am și numit «Drogurile, răul suprem». Pe anul 2019, de exemplu, ceea ce au dat cei de la Agenția Națională Antidrog este halucinant. Vârsta de debut, în România, mai ales în marile orașe, pentru consumul de droguri ușoare este de 10-11 ani. Numărul consumatorilor este în continuă creștere, iar cei care fac saltul de la drogurile ușoare, de tip canabis și marijuana, către drogurile de mare risc este din ce în ce mai mare.

De lucrurile acestea se ocupă Poliția, Agenția Antidrog, însă Primăria are și va trebui să aibă un rol important în acest lucru. Sigur, fiecare face acasă ce vrea și ceea ce crede, e viața sa și nimeni nu-l poate opri. Însă consumul de droguri de orice fel în locuri publice, în parcuri, mai ales, se va opri și va fi o prioritate pentru primarul Bucura și pentru Poliția Locală ce va fi în subordinea sa.

Circulă de câteva zile bune, pe internet o serie de informații cu privire la unii candidați, atât la Primăria Capitalei, cât și la Sector, cu privire la problemele pe care aceștia le-ar avea în ceea ce privește consumul de droguri. Refuz să dau crezare acestor zvonuri, însă lansez public pe această temă, o provocare, poate unică până acum: vă provoc pe toți candidații la Capitală, fie că sunteți la Primăria Generală, fie că sunteți la Sectoare, să faceți ce am făcut eu în sfârșitul de săptămână care a trecut. Analiza durează zece minute, o veți face printr-un banal sumar de urină și testul trebuie să arate negativ pentru toate substanțele din categoria drogurilor ușoare sau de mare risc.

Toate lucrurile acestea ar trebui să arate negativ pentru un candidat, pentru un om care vine în fața unor alegători să le ceară votul. Aceasta este provocarea mea pentru a nu mai exista dubii și pentru a nu mai exista zvonuri cu iz electoral cu privire la unul și la altul.

Provocarea se lansează acum și vă cer ca în maximum 10-12 zile să faceți testul. Testul antidrog înainte să mergi să cerșești votul alegătorilor!”, este provocarea lansată de Dan Bucura.  

Dan Bucura lansează o provocare pentru toți candidații din București: Testul antidrog înainte să mergi să cerșești votul alegătorilor!

Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune

Citeşte mai multe despre:   Dan Bucura,   Primaria Sectorului 1