Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Daniela Rădulescu, consilier PMP la Brăila: 1.000 de lei pentru fiecare nou-născut, un proiect aprobat / Care sunt proiectele pentru mandatul 2020-2024

Daniela Rădulescu, consilier PMP la Brăila: 1.000 de lei pentru fiecare nou-născut, un proiect aprobat / Care sunt proiectele pentru mandatul 2020-2024

Un articol de: Traian Avarvarei - 22 Sep 2020, 12:28
Daniela Rădulescu, consilier PMP la Brăila: 1.000 de lei pentru fiecare nou-născut, un proiect aprobat / Care sunt proiectele pentru mandatul 2020-2024 Foto: Facebook / Daniela Radulescu Alegeri locale 2020

Consilierul local municipal Daniela Rădulescu, candidatul care deschide lista Partidului Mișcarea Populară (PMP) pentru Consiliul Local Municipal Brăila, și-a făcut bilanțul mandatului care se va încheia în 27 septembrie. În perioada 2016-2020, Rădulescu a inițiat un proiect de hotărâre care prevede acordarea unui stimulent financiar de 1.000 de lei pentru nou-născuții din municipiu, doar că acest lucru nu este cunoscut între mămici. În acest context, candidatul PMP arată că nu este sufiecient să se implementeze o hotărâre, aceasta trebuie să fie și cunoscută în rândul populației.

 

 


Daniela Rădulescu, consilier PMP: 1.000 de lei pentru fiecare nou-născut, un proiect aprobat deja

 

 

„Mi-a atras atenția următorul aspect: numărul mămicilor care au beneficiat de acest ajutor este foarte mic! Și atunci, mi-am îndreptat privirea către statisticile demografice aferente și am realizat că numărul ar fi trebuit să fie mult mai mare! Înseamnă că multe familii nu știu de această facilitate, că dintr-un motiv sau altul acest stimulent nu le este cunoscut. Întregul efort depus pentru a transforma în realitate dorința de a fi de ajutor unei vieți ce tocmai se naște nu se poate împlini doar din adoptarea unei hotărâri! Este nevoie ca oamenii să știe și că există această posibiltate de ajutorare și cum să facă să o dobândească”, a explicat Rădulescu, conform debraila.ro

Stimulentul de 1.000 de lei se acordă fiecărei femei pentru primele două nasșteri sau în cazul nașterilor gemelare, de tripleți sau multipleți. De precizat este faptul că în cazul gelor din urmă, stimulentul se acordă pentru fiecare copil.

 

 

 

Proiectele propuse de candidatul PMP pentru Consiliul Local Municipal pentru mandatul 2020-2024

 O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

 

 

Terenuri de sport pentru un viitor sănătos

 

E momentul să revenim la idea că mișcarea fizică e pentru oricine, că oamenilor le stă la îndemână să se simtă bine alergaând, practicând un sport sau altul. Și atunci un proiect care vine în sprijinul ideii de mai sus este acela al transformării fostelor puncte termice care deserveau cartierele Brăilei în terenuri de sport pentru toți copiii și adolescenții noștri cumva prizonieri ai lumii digitale.

Oferim astfel o alternativă sănătoasă la petrecerea timpului liber, oferim locul pentru socializarea adolescenților prin sport, prin mișcare, prin bucuria petrecerii timpului liber alături de cei de-o vârstă.

Fostele puncte termice prin amplasarea lor strategică, în cartierele brăilene, oferă exact locurile în care terenurile de sport polivalente pot să aparaă.

 

Familie, Educație, Sănătate- 2.000 de lei pentru sănătatea viitoarelor mamici

 

Sprijinirea familiilor care doresc copii constituie un punct de forță în programul meu dedicat dezvoltării Brăilei. Din datele identificate până acum am putut observă că în România, doar 30% din femeile însărcinate se duc la vreun control medical, deși au dreptul la servicii medicale decontate de stat.

Consider că se impune sprijinirea femeilor însărcinate prin acordarea de servicii gratuite pentru monitorizarea perioadei de sarcină într-un cuantum de 2000 de lei. încurajăm astfel tinerele familii să se gândească cu adevărat la a avea copii iar viitoarele mămici să meargă la medic pentru a fi sigure că sunt într-o stare bună de sănătate atât ele cât și copilul.

Analize de sânge, ecografii trimestriale, screening prenatal, supravegherea sarcinilor cu grad de risc sunt modalități de monitorizare a unei perioade deosebit de importante în viață unei femei.

Sunt sume de bani ce contribuie la creșterea calității vieții în orașul nostru, arătând că ne păsa nu doar de cei care pot pune ștampilă imediat pe buletinul de vot , ci și de aceia care abia acum își fac intrarea în viață noastră.

 

Burse pentru tinerii de valoare ai Brăilei

 

Îmi doresc să sprijin ținerii talentați ai Brăilei, pe aceia care nu au o situație materială îndeajuns de stabilă, încât să -și pună în valoare cu adevărat capacitățile intelectuale. În perioadă viitorului mandat de consilier local municipal, voi dona indemnizația către patru tineri deosebiți de clasă a IX -a, tineri cu potențial de performanță intelectuală , ce vor fi susținuți pe tot parcursul celor patru ani de liceu.

Pentru mine, Daniela Rădulescu, mandatul de consilier local municipal este o oportunitate de a sprijini comunitatea brăileană, de a oferi ajutorul meu tuturor acelora care pot aduce un plus de valoare pe plan local.

De asemenea, cei patru tineri către care se îndreaptă sprijinul meu financiar vor beneficia de ajutorul echipei PMP în planul pregătirii academice ( profesorii din echipă noastră sunt pregătiți să-și ofere sprijinul).

Brăila noastră merită și trebuie să fie ajutată!

Tinerii BRĂILEI capabili de performanțe academice vor fi mereu sprijiniți!

Comandat: Partidul Mișcarea Populară - Filiala Județeană Braila
Realizat: ANCORE MEDIA SRL
Cod AEP: 21200020

Citeşte mai multe despre:   Stiri Braila,   candidati PMP,   PMP,   Daniela Radulescu