Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Dinu Iancu Sălăjanu, candidatul PNL la șefia CJ Sălaj: Am o revoltă interioară cum mulți sălăjeni au. Noi vom rezolva problemele județului și nu fac promisiuni politicianiste (VIDEO)

Dinu Iancu Sălăjanu, candidatul PNL la șefia CJ Sălaj: Am o revoltă interioară cum mulți sălăjeni au. Noi vom rezolva problemele județului și nu fac promisiuni politicianiste (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 24 Sep 2020, 23:20
Dinu Iancu Sălăjanu, candidatul PNL la șefia CJ Sălaj: Am o revoltă interioară cum mulți sălăjeni au. Noi vom rezolva problemele județului și nu fac promisiuni politicianiste (VIDEO) FOTO: Facebook: Dinu Iancu Salajanu Alegeri locale 2020

Dinu Iancu Sălăjanu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Sălaj, a declarat joi, pentru B1 TV, că actuala administrație PSD a județului a avut grijă să-i țină pe oameni în subdezvoltare, pentru că „îi poți manipula mai ușor pe cei care depind de tine”. Acesta a afirmat că el și echipa sa au soluțiile pentru toate problemele cu care se confruntă sălăjenii. Liberalul a mai spus că oamenii nu-și doresc decât să aibă condiții mai bune de trai, mai ales că au văzut în alte județele conduse de PNL că se poate. Sălăjanu s-a arătat încrezător că va câștiga bătălia electorală din 27 septembrie.

 

Dinu Iancu Sălăjanu: Satele din Sălaj își doresc să aibă apă, canal, gaz, să aibă posibilități de a se dezvolta coerent. Noi avem soluțiile necesare

 

Dinu Iancu Sălăjanu s-a arătat destul de încrezător că va deveni președintele Consiliului Județean Sălaj, dată fiind reacția pozitivă pe care a primit-o de la oameni pe parcursul campaniei electorale.

„Această campanie mi-a dat ocazia să fiu din nou printre oameni, chiar cu restricțiile pe care le impune această situație medicală. Știți că mă simt bine printre oameni, dar de data aceasta am simți peste tot o nevoie de schimbare a administrației și a culorii politice în județul Sălaj. Asta îmi dă încredere, cum îmi spun toți oamenii cu care mă întâlnesc, că voi fi președintele Consiliului Județean, Am simțit acest lucru prin căldura cu care am fost primit peste tot, prin toate cuvintele frumoase pe care mi le-au adrsat sălăjenii și petru asta vreau să le mulțumesc pentru tot”, a declarat Sălăjanu, pentru B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Întrebat ce anume își doresc sălăjenii de la viitoarea administrație, liberalul a răspuns: „În primul rând, ei vor să ne aliniem la județele dezvoltate. Cu părere de rău, trebuie să spun că toți oamenii au zis că județul Sălaj a rămas prea mult în urmă. Noi avem modele foarte clare de dezvoltare, de administrare liberală, atât la Cluj, la Alba Iulia, la Sibiu, a Brașov, la Arad, în multe județe, iar oamenii au văzut că se poate și asta vor și în județul lor. Condiții normale își doresc. În primul rând, în toate satele din județul Sălaj își doresc să aibă apă, canal, gaz, să aibă posibilități de a se dezvolta coerent. Asta ne încurajează, că ne dorim același lucruri și că avem soluțiile necesare”. 

„Vom fi aproape de ei și sunt convins că, împreună cu oamenii pe care îi am în spatele meu, oameni care se pricep la administrație și care au bune intenții, vom rezolva toate aceste probleme. Nu sunt promisiuni politicianiste, mă cunoșteți foarte bine, știți că nu sunt un politician pur-sânge. Dar am o revoltă interioară așa cum o au foarte, foarte mulți sălăjeni, pentru că îmi doresc și eu să fiu în rând cu județele Cluj, Alba Iulia, Bihor”, a mai ținut să precizeze Dinu Iancu Sălăjanu.Graniță ÎNCHISĂ! Cine NU va mai putea intra, sub nicio formă!

 

Sălăjanu: Administrația PSD s-a bazat pe rămânerea în urmă a Sălajului

 

La remarca moderatorului Silviu Mănăstire că poate, totuși, au fost cetățeni care s-au complăcut în starea de subdezvoltare ce caracterizează județul, candidatul liberal a explicat: „La noi e o administrație PSD de multă vreme. Administrația PSD s-a bazat pe rămânerea în urmă a Sălajului, pentru că atunci când ai un județ mai sărac, când polarizezi oamenii și bunăstarea dintre oameni, îi poți manipula mai ușor pe cei care depind de tine. Asta s-a întâmplat și la Sălaj. Îmi pare rău s-o spun. Noi suntem județul cu cel mai mic venit pe cap de locuitor din Transilvania. Asta nu ne bucură deloc”. 

Dinu Iancu Sălăjanu a susținut apoi că mulți sălăjeni au plecat în alte orașe și chiar în alte țări și-și doresc acum să revină acasă și să aplice aici ce au învățat acolo: „Noi trebuie doar să le oferim cadrul adecvat”.
 

Citeşte mai multe despre:   Dinu Iancu Salajanu,   candidati PNL,   Consiliul Judetean Salaj