Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Fraudă la vot. Un candidat la o primărie din Olt nu și-a regăsit nici măcar propriul vot pe procesul verbal al secției la care și-a exprimat opțiunea: 'Nu apare nimeni, nici familia. Copiii au venit de la București să mă voteze' (VIDEO)

Fraudă la vot. Un candidat la o primărie din Olt nu și-a regăsit nici măcar propriul vot pe procesul verbal al secției la care și-a exprimat opțiunea: 'Nu apare nimeni, nici familia. Copiii au venit de la București să mă voteze' (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 30 Sep 2020, 12:38
Fraudă la vot. Un candidat la o primărie din Olt nu și-a regăsit nici măcar propriul vot pe procesul verbal al secției la care și-a exprimat opțiunea: 'Nu apare nimeni, nici familia. Copiii au venit de la București să mă voteze' (VIDEO) Foto: Inquam Photos / Bogdan Dănescu Alegeri locale 2020

Suspiciuni de fraudă şi în judeţul Olt, în oraşul Piatra Olt. Unul din candidaţii la primărie a prezentat pe facebook procesul verbal din secţia în care au votat el şi familia lui. În document se arată că în acea secţie ar fi primit zero voturi.

 

 

Fraudă la vot: Un candidat la Primăria Piatra Olt a rămas şi fără votul lui

 

 

Sandu Crăciun este candidatul USR-PLUS la Primăria Piatra Olt din judeţul Olt. Chiar dacă a mers la secţia de votare împreună cu familia sa pentru a se vota, când s-au numărat voturi Sandu Crăciun avea fix zero voturi. El a prezentat această situaţie inedită pe facebook.

"Rezultatul votului de la Piatra Olt poate fi uluitor, din pacate! Eu, candidat la funcţia de primar al oraşului Piatra Olt şi respectiv la funcţia de consilier local din partea Alianţei USR-PLUS, am fost arondat pentru a-mi exprima votul la secţia nr. 101 din Piatra Olt. La aceeaşi secţie de votare au fost arondaţi şi soţia mea împreună cu fiul şi fiica mea. Rezultatul pentru alegerea consilierilor locali, înscris pe procesul verbal, semnat şi ştampilat de membrii comisiei împreună cu locţiitorul şi preşedintele de secţie: Alianţa USR-PLUS: 0! Cu alte cuvinte, nici eu nu m-am votat? Felicitări Biroului Electoral Local pentru munca depusă! Domnule judecător Arabela Fănel, vi se pare normal ce s-a întamplat?", a scris Sandu Crăciun pe Facebook.

El a spus că va depune astăzi o plângere, deoarece primarul care a fost ales a câștigat „cu peste o mie de voturi deasupra PNL, care stătea foarte bine aici”.

„Toată tărășenia ține de moralitate, vreau ce pe viitor să nu se mai întâmple așa ceva. Că e un vot, că-s 100, că-s 1.000... să fie concretizate în procesul verbal”, a mai spus Sandu Crăciun.Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Corina Chiriac. S-a întâmplat chiar AZI

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   stiri Olt,   alegeri fraudate,   alegeri locale 2020