Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Iași. Candidatul USR PLUS pentru funcția de primar al comunei Victoria a anunțat că se retrage din cursa electorală: ”Nu doresc oprirea acestui bun mers al comunei”

Iași. Candidatul USR PLUS pentru funcția de primar al comunei Victoria a anunțat că se retrage din cursa electorală: ”Nu doresc oprirea acestui bun mers al comunei”

Un articol de: Ramona Zaharia - 26 Aug 2020, 12:10
Iași. Candidatul USR PLUS pentru funcția de primar al comunei Victoria a anunțat că se retrage din cursa electorală: ”Nu doresc oprirea acestui bun mers al comunei” Alegeri locale 2020

Răsturnare de situație în privința candidaturii pentru funcția de primar al comunei Victoria din județul Iași. Petrișor Hodorogianu, președintele USR Victoria, desemnat drept candidat din partea USR PLUS pentru funcția de edil, a anunțat că a decis să se retragă din cursa electorală. Motivul invocat de Hodorogianu este acela că totul merge foarte bine în localitate și nu dorește să-i încurce pe cei care conduc acum comuna Victoria.

”Am luat decizia de a renunța să candidez la funcția de primar, cât și să depun lista de candidați pentru consiliul local. Motivez această decizie deoarece în acest moment comuna Victoria cunoaște o dezvoltare sigură care se poate vedea cu ochiul liber, iar eu Hodorogianu Petru nu doresc oprirea acestui bun mers al comunei și nu doresc să încurc pe cel ales să conducă comuna Victoria”, a scris Petrișor Hodorogianu pe Facebook.

Totodată, acesta a precizat că va continua să susțină echipa USR PLUS care candidează la Consiliul Județean Iași.

” Urez succes celor patru candidați, iar eu voi susține în continuare echipa USR PLUS pentru Consiliul Județean Iași”, a mai notat președintele USR Victoria.

Citeşte mai multe despre:   USR,   Iasi