Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Ioana Constantin: Cele 8 spitale regionale promise de Dragnea sunt pistol cu apă pe lângă spitalul care nu există “construit” de primarul PSD al sectorului 1!

Ioana Constantin: Cele 8 spitale regionale promise de Dragnea sunt pistol cu apă pe lângă spitalul care nu există “construit” de primarul PSD al sectorului 1!

Un articol de: Ramona Zaharia - 27 Aug 2020, 09:34
Ioana Constantin: Cele 8 spitale regionale promise de Dragnea sunt pistol cu apă pe lângă spitalul care nu există “construit” de primarul PSD al sectorului 1! Foto: facebook.com/ioana.constantin.77 Alegeri locale 2020

Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP și candidat pentru funcția de primar al Sectorului 1 a Capitalei scrie, într-o postare pe Facebook, că într-un spot plătit de Primăria condusă în prezent de Dan Tudorache ”se afirmă fără echivoc” că ”Spitalul de Urgență București este cel mai mare spital de urgență din România”. Asta în condițiile în care, în acest moment, unitatea medicală este doar la stadiul de machetă.

Cele 8 spitale regionale promise de Dragnea sunt pistol cu apă pe lângă spitalul care nu există “construit” de primarul PSD al sectorului 1! În realitate, primarul PSD Tudorache a vândut fără jenă în prime - time o machetă drept un spital de urgență construit.

Televiziunile au difuzat de peste 500 de ori un spot plătit de Primăria Sectorului 1 în care se afirmă fără echivoc: Spitalul de Urgență București – cel mai mare spital de urgență din România, în sectorul 1. Se lasă impresia că spitalul există și că a fost realizat în mandatul primarului Dan Tudorache. Doar că spitalul nu există. CNA a oprit de la difuzare spotul.

Nici măcar Dragnea nu a reușit să mintă așa cu cele 8 spitale regionale!”, a scris candidatul PMP pe Facebook.

Totodată, Ioana Constantin precizează că în revista Primăriei Sectorului 1 din 2016, primarul Dan Tudorache promitea că spitalul va fi funcțional până la finalul primului său mandat.

„În revista Primăriei Sectorului 1, numărul din august 2016, pe copertă, în articolul de fond și într-un articol de două pagini la interior, Dan Tudorache spune că începe să construiască spitalul și că suma alocată din buget pentru acest proiect este nelimitată. Dă și adresa: str. București - Târgoviște nr 10. Spune și când va fi gata: ”spitalul va fi gata și funcțional până la finalul primului mandat”.

E nevoie de spitale moderne, bine dotate și curate. Iar PSD se pricepe doar la machete, minciuni și promisiuni”, a mai scris Ioana Constantin, pe Facebook.

Ioana Constantin: Cele 8 spitale regionale promise de Dragnea sunt pistol cu apă pe lângă spitalul care nu există “construit” de primarul PSD al sectorului 1!

Carantină obligatorie pentru toţi aceşti români. Vor sta în case pentru 14 zile

 

 

Citeşte mai multe despre:   Ioana Constantin,   PMP,   Primaria Sectorului 1