Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Kelemen Hunor, liderul UDMR: 'După alegerile locale trebuie să căutăm alianţe împreună cu PNL acolo unde se poate'

Kelemen Hunor, liderul UDMR: 'După alegerile locale trebuie să căutăm alianţe împreună cu PNL acolo unde se poate'

Un articol de: Traian Avarvarei - 10 Sep 2020, 18:54
Kelemen Hunor, liderul UDMR: 'După alegerile locale trebuie să căutăm alianţe împreună cu PNL acolo unde se poate' Foto: Facebook / Kelemen Hunor Alegeri locale 2020

UDMR vrea alianțe cu PNL ‘acolo unde se poate’. Liderul maghiarilor din România, Kelemen Hunor, a declarat, joi, că  că după alegerile locale şi parlamentare este nevoie de crearea unei stabilităţi politice.


 

Kelemen Hunor: Trebuie să căutăm alianțe împreună cu PNL 

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, este de părere că după alegerile legislative din 6 decembrie trebuie creată o stabilitate politică, vorbind despre posibile alianțe ale formațiunii pe care o conduce cu PNL.

Acesta a mai spus în cadrul reuniunii preşedinţiei Grupului PPE, "Solidari pentru redresarea Europei", la care a luat parte și premierul Ludovic Orban, că România „de opt ani de zile este într-o criză politică permanentă”, amintind că au existat zece guverne în acest interval de timp.

„Vă daţi seama ce se poate realiza cu zece guverne în opt ani de zile. De aceea, după alegerile locale şi parlamentare avem obligaţia de a crea stabilitate politică. Fără stabilitate politică pentru patru ani de zile sau pentru opt ani de zile - eu încerc să mă gândesc pe termen lung - va fi greu să avem succes în România. De aceea, după alegerile locale trebuie să căutăm alianţe împreună cu PNL acolo unde se poate. După alegerile locale avem nevoie de o stabilitate, de o majoritate parlamentară, avem nevoie de proiecte şi priorităţi foarte clare, proiecte tehnice bine creionate, altfel degeaba avem 80 de miliarde la dispoziţie. Fără proiecte, fără prioritizarea acestor proiecte, fără stabilitate politică, fără solidaritate şi fără dialog va fi greu şi, din acest punct de vedere, discutând cu colegii din PNL, cu Ludovic, cu ceilalţi colegi din PNL, mi-am dat seama că în această perioadă nu avem încotro decât să căutăm împreună în anii care urmează o ieşire din această criză", a spus Kelemen Hunor, potrivit Agerpres.


 

Kelemen Hunor: UDMR şi PNL au deziderate şi scopuri comune

 

 

El a subliniat că UDMR şi PNL au viziuni comune, arătând că asigurarea unei dezvoltări sustenabile pentru fiecare român este unul dintre proiectele care leagă cele două formațiuni politice.

"Cel mai important lucru pentru fiecare dintre noi, indiferent că suntem din UDMR sau colegi în PNL, este să asigurăm o dezvoltare sustenabilă în România, în ţara noastră, pentru fiecare om, pentru fiecare cetăţean şi de aceea eu văd că în perioada imediat următoare trebuie să încercăm să creştem încrederea între noi, fiindcă au fost probleme în trecut, dar trebuie să ne întoarcem spre viitor şi UDMR - un membru foarte vechi în PPE şi sunt convins că un membru credibil - va fi un partener şi succesul nostru va fi şi succesul PPE, succesul României va fi şi succesul Europei şi vom căuta să acordăm sprijin şi să facem parte din soluţie în anii care urmează pentru ţara noastră", a mai spus preşedintele UDMR.Bărbatul a plecat într-o călătorie de afaceri și i-a cerut soției să îi trimită o fotografie pe WhatsApp. Când s-a uitat mai bine, a văzut un DETALIU care l-a scos din minți. A cerut imediat DIVORȚUL (FOTO)


 


 

Citeşte mai multe despre:   UDMR,   Kelemen Hunor,   PNL,   alegeri locale 2020