Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Liviu Coman, candidatul PMP la Primăria Călăraşi: Administrația trebuie deparazitată de funcționărimea clientelară. Angajații competenți vor fi încurajați

Liviu Coman, candidatul PMP la Primăria Călăraşi: Administrația trebuie deparazitată de funcționărimea clientelară. Angajații competenți vor fi încurajați

Un articol de: Traian Avarvarei - 17 Sep 2020, 15:19
Liviu Coman, candidatul PMP la Primăria Călăraşi: Administrația trebuie deparazitată de funcționărimea clientelară. Angajații competenți vor fi încurajați Foto: Liviu Coman / Facebook Alegeri locale 2020

Liviu Coman, candidatul PMP la Primăria municipiului Călăraşi, a reproșat faptul că administrația publică locală e împânzită de pile și a susținut că, dacă va fi ales la scrutinul din 27 septembrie, va avea grijă să deparaziteze instituția de toată funcționărimea clientelară. Coman a dat asigurări că, odată ce va ajunge primar, administrația din Călărași va fi una transparentă și apropiată de oameni, inclusiv de mediul de afaceri.

„Mediul de afaceri va găsi în administrația Coman un susținător fervent. Ne dorim implicarea tuturor în viața comunității, în ridicarea municipiului Călărași din condiția de prăfuit oraș de provincie. Vom găsi formule să implicăm pe toți cei bine intenționați, utilizând pârghiile fiscale, investiționale pe care ni le pune legea la dispoziție spre a face mai ușoară viața tuturor, propunându-mi  o mult mai facilă  interacțiune a mediului de afaceri cu  administrația locală”, a declarat Liviu Coman, candidatul PMP la Primăria municipiului Călăraşi, citat de arenamedia.ro.

Coman a afirmat că problema nu e neapărat numărul de funcționari, ci mai ales capacitatea acestora de a oferi cetățenilor servicii de calitate. 

„Administrația trebuie (re) profesionalizată și deparazitată de funcționărimea clientelară, de pilele celor care s-au aflat în posturi cheie; totodată,  trebuie încurajați funcționarii  competenți, cei care, de fapt, duc greul, pe umerii cărora se sprijină tot acest aparat administrativ supradimensionat, greoi și ineficient”, a declarat candidatul PMP.

Coman a mai precizat că, din cauza celor care au condus până acum municipiul, Călărașiul „arată la fel ca în anii 1950, ceea ce nu mai poate fi tolerat”.

Candidatul PMP la Primăria Călărași a mai ținut să sublinieze că, dacă va câștiga alegerile, nu va numi nicio persoană în vreo funcție doar pentru că așa i se cere sau pentru că trebuie plătită vreo datorie politică.

„Nu voi permite risipa și furtul resurselor publice”, a mai spus Liviu Coman.
 

Comandat: Partidul Mișcarea Populară - Filiala Județeană Călărași
Realizat: ANCORE MEDIA SRL
Cod AEP: 21200020

DECIZIE ŞOC: Declaraţia pe propria răspundere REVINE. ESTE OBLIGATORIE în toată ţara!

Citeşte mai multe despre:   Liviu Coman,   Primaria Calarasi,   alegeri in Calarasi,   candidati PMP