Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Lucian Bode: Alegi continuitatea sau alegi schimbarea. Eu am ales schimbarea în bine

Lucian Bode: Alegi continuitatea sau alegi schimbarea. Eu am ales schimbarea în bine

Un articol de: Irina Mina - 27 Sep 2020, 11:20
Lucian Bode: Alegi continuitatea sau alegi schimbarea. Eu am ales schimbarea în bine Foto: gov.ro Alegeri locale 2020

Ministrul Transporturilor Lucian Bode s-a prezentat, duminică dimineață, la urne pentru a vota. Acesta a declarat că ”este o datorie pentru toţi românii ca astăzi să-i aleagă pe cei care le vor gestiona bugetele, dezvoltarea, pentru următorii patru ani”, adăugând că el a ales să voteze pentru schimbarea în bine.

"Este o datorie pentru toţi românii ca astăzi să-i aleagă pe cei care le vor gestiona bugetele, dezvoltarea, pentru următorii patru ani. Pentru mine a fost foarte simplu, cum de altfel este pentru orice sălăjean. Alegi continuitatea sau alegi schimbarea. Eu am ales schimbarea în bine. Şi când spun schimbarea, mă gândesc ce suntem astăzi unde suntem astăzi ca şi judeţ, ca şi municipiu la nivel naţional, ca şi dezvoltare, ca şi nivel de trai, ca şi nivel al veniturilor”, a afirmat ministrul.

Oficialul a îndemnat lumea să îşi exercite dreptul la vot.

”Am ales gândindu-mă la toţi sălăjenii care aşteaptă de la cei pe care îi votează dezvoltarea judeţului, a localităţii, aşteaptă investiţii noi, dezvoltarea infrastructurii la nivel judeţean, regional, local. Îndemn încă o dată toţi românii, toţi sălăjenii, toţi zălăuanii, să vină să îşi exercite acest drept”, a precizat Lucian Bode.

Citeşte mai multe despre:   Lucian Bode,   vot