Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Lucian Bode: PNL a câștigat alegerile în județul Sălaj după 16 ani. E un moment istoric / Infrastructura va fi coloana vertebrală pe care se va ridica economia României (VIDEO)

Lucian Bode: PNL a câștigat alegerile în județul Sălaj după 16 ani. E un moment istoric / Infrastructura va fi coloana vertebrală pe care se va ridica economia României (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 28 Sep 2020, 23:05
Lucian Bode: PNL a câștigat alegerile în județul Sălaj după 16 ani. E un moment istoric / Infrastructura va fi coloana vertebrală pe care se va ridica economia României (VIDEO) Foto: Captura B1 TV Alegeri locale 2020

Lucian Bode, președintele PNL Sălaj, a declarat luni seară, pentru B1 TV, că liberalii au câștigat județul Sălaj după 16 ani în care acesta a fost condus de PSD și „lăsat în coada tuturor clasamentelor”. Bode a spus că acesta este un moment istoric și de bucurie pentru PNL, dar care vine la pachet cu multe responsabilități și angajamente luate de liberali. Lucian Bode, care este și ministru al Transporturilor, a afirmat apoi că Sălajul își va reveni economic și cu sprijinul Guvernului Orban, care deja a luat mai multe decizii importante în domeniul infrastructurii, decizii ce vin și în spirjinul acestui județ.

 

Lucian Bode: PNL a câștigat alegerile în județul Sălaj după 16 ani de administrație PSD

 

Lucian Bode a afirmat că la alegerile de diminică PNL a câștigat în Sălaj după 16 ani de administrație PSD care sărăcit județul.

PNL a câștigat alegerile în județul Sălaj după 16 ani de administrație PSD-istă care, din păcate, a lăsat județul Sălaj în coada tuturor clasamentelor, că vorbim de nivelul veniturilor, că vorbim de numărul de locuri de muncă, că vorbim de dezvoltare în general. Da, venim după 16 ani de guvernare PSD-istă, dar venim în județul care a dat României oameni politici care au influențat decisiv destinul României Mari. Pe lângă Iuliu Maniu și Corneliu Coposu, i-aș aminti pe Simion Bărnuțiu și Gheorghe Pop de Băsești. În cei 30 de ani de la Revoluție, nu am avut niciun președinte de Consiliu Județean ales uninominal cu apartenență la Dreapta politică. Au condus o vreme țărăniștii, 1996 - 2000, 2000 - 2004, dar aleși indirect, din lista de consilieri”, a declarat liderul PNL Sălaj, pentru B1 TV.

Bode a mai spus că acesta este un moment istoric pentru PNL și o mare bucurie, dar una care vine la pachet cu angajamente și responsabilități. 

„Acum e un moment istoric pentru PNL și pentru Sălaj, dar acest moment ne obligă extrem, extrem de mult. Administrația județeană are de acum o conducere liberală și un parteneriat solid cu Guvernul liberal. Eu cred că vor urma de acum patru ani de muncă, patru în ani în care va trebui să demonstrăm fiecărui cetățean în parte că toate asumările din campania electorală sunt pentru noi obiective și nu simple promisiuni. Sunt patru ani în care echipa liberală va trebui să demonstreze că județul Sălaj se poate alinia la standardele administrației liberale din județele vecine. Știți foarte bine că suntem între Cluj și Bihor. Suntem într-o relație deosebit de bună cu doi lideri politici extrem de apreciați la nivel național, mă refer la Emil Boc și la Ilie Bolojan. Pe această axă de dezvolatre a vestului, vrem să ne încadrăm că avem toate condițiile să o facem”, a mai afirmat Lucian Bode.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.ULTIMA ORĂ! Se REIAU ALEGERILE pentru funcţia de PRIMAR!

 

Ministrul Transporturilor: Infrastructura va fi coloana vertebrală pe care se va ridica economia 

 

Bode, care este și ministru al Transporturilor, a susținut apoi că Sălajul se va ridica și cu ajutorul Guvernului liberal. El a dat apoi câteva exemple de reușite ale Executivului mai ales în domeniul său, realizări ce ar urma să ajute Sălajul din punct de vedere economic.

„În 11 luni de guvernare liberală, am reușit să semnăm contractele de proiectare și execuție pentru trei tronsoane din austrostrada Transilvania, am reușit să semnăm contractul de execuție a variantei ocolitoare a Zalăului. Dau aceste exemple pentru că în parteneriat cu Gvernul, Consiliul Județean va sprijini implementarea acestor proiecte. Infrastructura va fi coloana vertebrală pe care se va ridica economia României. Așadar, sunt încrezător că, după aceste alegeri, județul nostru își va recăpăta locul pe care îl merită, ținând cont de înaintașii noștri, de cei care au făcut România Mare”, a mai afirmat președintele PNL Sălaj, pentru B1 TV.

Lucian Bode a ținut apoi să-l felicite pe Dinu Iancu Sălăjanu, cel care a câștigat Consiliul Județean Sălaj din partea PNL, și să mulțumească echipei liberale care a muncit în campanie și alegătorilor.