Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Ludovic Orban a votat după ce a așteptat o jumătate de oră la intrarea în secție: Eram pregătit să stau și mai mult. Mă aștept la o prezentă mare la vot, chiar în condiții de pandemie (VIDEO)

Ludovic Orban a votat după ce a așteptat o jumătate de oră la intrarea în secție: Eram pregătit să stau și mai mult. Mă aștept la o prezentă mare la vot, chiar în condiții de pandemie (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 27 Sep 2020, 08:43
Ludovic Orban a votat după ce a așteptat o jumătate de oră la intrarea în secție: Eram pregătit să stau și mai mult. Mă aștept la o prezentă mare la vot, chiar în condiții de pandemie (VIDEO) Foto: Inquam Photos / George Călin Alegeri locale 2020

Premierul Ludovic Orban a mers la vot duminică dimineață, la ora 8, la secția din școala din Dobroiești, din județul Ilfov. Orban a stat la cioadă a aproape o jumătate de oră pentru a vota.

 

Ludovic Orban a votat la alegerile locale, puțin după ora 8.00

 

Șeful Guvernului a declarat că venise pregătot să aștepte mai mult la coadă înainte de a putea vota. De asemenea, acesta a precizat că regulile sunt respectate în secția de votare și i-a îndemnat pe români să meargă la vot și să respecte regulile d eprotecție instituite de autorități.

”Am votat pentru cei care îmi garantează că pot să îmbuntățească viața comunităților locale, pentru candidați care au proiecte serioase de dezvoltare a comunităților locale.

Sunt niște reguli de protecție care sunt necesare pentru a diminua la maximum posibil riscurile în desfășurarea procesului electoral. Eram pregătit să stau și mai mult”, a spus Orban. 

 

Ludovic Orban: Mă aștept la o prezentă mare la vot, chiar în condiții de pandemie

 

Totodată, premierul a declarat că se așteaptă ca românii să se prezinte în număr mare la vot, chiar în condițiile în care alegerile din acest an se desfășoară pe fondul pandemiei de coronavirus. A rămas fără cuvinte. Soţul i-a cerut DIVORȚUL după ce nevasta i-a trimis POZA ASTA pe Whatsapp! Semnul că-l ÎNȘELA era în faţa ochilor

I-am rugat să aibă grijă să fluidizeze votul astfel încât durata de votare să fie cât mai mică. O dată la patru ani ne votăm primari, consilierii locali, consilierii județeni, președinții de consilii județene, e bine să participăm la această decizie pentru că de votul fiecăruia depinde cum va fi administrată comunitatea locală.

Regulile se respectă, numărul de persoane din secție se respectă, chiar au fost mai catoloci decât Papa. Astea sunt procedurile, am încercat să asigurăm reguli care să protejeze sănătatea oamenilor, ca cine merge la vot să nu se îmbolnăvească.  

Mă aștept la o prezentă mare la vot, chiar în condiții de pandemie.

Totul este ca alegerile să se desfășoare corect, să se respecte regulile de protecție. Suntem pregîtiți să sancționăm dratic orice act de corupție electorală”, a declarat Ludovic Ornam lșa ieșirea din secția de votare”, a spus Ludovic Orban.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban