Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Ludovic Orban, în județul Neamț: Eu, dacă aş fi nemţean, aş fi jignit să mă conducă unul ca Arsene

Ludovic Orban, în județul Neamț: Eu, dacă aş fi nemţean, aş fi jignit să mă conducă unul ca Arsene

Un articol de: Elena Stanciu - 20 Sep 2020, 21:51
Ludovic Orban, în județul Neamț: Eu, dacă aş fi nemţean, aş fi jignit să mă conducă unul ca Arsene Foto: facebook.com/pnl.ro Alegeri locale 2020

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminică, în cadrul unei întâlniri electorale din Neamț, că dacă ar fi locuitor al județului s-ar simți ”jignit” să fie condus de "unul ca Arsene", adică actualul președinte al Consiliului Județean, social-democratul Ionel Arsene. În acest context, Orban le-a spus liberarilor din Nemț că i-ar face ”cea mai mare bucurie” dacă la alegerile locale din 27 septembrie ar câștiga inclusiv în comuna Grumăzeşti, de unde provine Arsene.

 

Ludovic Orban: Dacă-l batem pe Arsene, îmi faceţi cea mai mare bucurie de pe 27 septembrie, la el acasă

 

"Eu, dacă aş fi nemţean, aş fi jignit să mă conducă unul ca Arsene, mi-ar fi şi ruşine să recunosc în faţa altora, din alte judeţe ale ţării, că a ajuns în fruntea... în capu' trebii unul ca Arsene. Sper că, ştiţi vorba aia: Errare humanum est, perseverare diabolicum, a fost o singură greşeală şi că nemţenii vor înţelege că judeţul nu se poate dezvolta decât cu echipa liberală. (...) Eu cred că pentru noi un rezultat frumos înseamnă victoria, deci noi trebuie să ne propunem victoria şi în Târgu Neamţ şi în toate comunele arondate şi mai ales Grumăzeşti, de unde e Arsene. Dacă-l batem pe Arsene, îmi faceţi cea mai mare bucurie de pe 27 septembrie, la el acasă", a spus Ludovic Orban.

 

Orban: Suceava este singurul județ din Moldova care nu e "călărit de o mafie condusă de baronii roşii"

 

Liderul liberal a mai afirmat că social-democrații pot câștuga alegerile doar în zonele sărace, pe care ei le-ar ține deliberat în această stare.

"Ei nu pot să câştige alegeri decât acolo unde oamenii sunt săraci, neinformaţi, în stare de dependenţă, pot fi minţiţi, pot fi păcăliţi, pot fi cumpăraţi. În orice zonă în care oamenii stau pe propriile picioare, în care oamenii gândesc, au capacitatea de a alege conducători,  lideri, manageri publici care au cu adevărat capacitatea de a dezvolta comunităţile locale, judeţele", a mai declarat Ludovic Orban.

În acest context, Orban a menționat că Suceava este singurul județ din Moldova care nu e "călărit de o mafie condusă de baronii roşii".Graniță ÎNCHISĂ! Cine NU va mai putea intra, sub nicio formă!

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban