Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Marian Vanghelie: Eu nu cred în dreapta și stânga. Capitala are nevoie de un lider și el poate fi din orice partid (VIDEO)

Marian Vanghelie: Eu nu cred în dreapta și stânga. Capitala are nevoie de un lider și el poate fi din orice partid (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 16 Sep 2020, 20:51
Marian Vanghelie: Eu nu cred în dreapta și stânga. Capitala are nevoie de un lider și el poate fi din orice partid (VIDEO) Alegeri locale 2020

Marian Vanghelie, candidatul PSDI la Primăria Sectorului 5, susține că „oamenii când ajung pe funcții înțeleg că ei reprezintă funcția respectivă, nu mai reprezintă în mod deosebit partidul”. În direct pe B1 TV, miercuri seară, politicianul a comentat cursa electorală care va culmina cu votul din 27 septembrie.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

„Capitala are nevoie de un lider”, a subliniat Marian Vanghelie, în direct pe B1 TV

 

„Eu nu cred în dreapta și stânga. Capitala are nevoie de un lider și liderul ală poate să fie din orice partid. Eu nu candidez la Capitală, dar vreau să vă spun de principiu, că am totuși 20 de ani de experiență în administrație locală. Capitala are nevoie de un lider care să știe să lucreze și cu unul de la PNL, și cu doi de la PSD, și cu unul de la alt partid, o fi PMP, și așa mai departe. Oamenii când ajung pe funcții înțeleg că ei reprezintă funcția respectivă, nu mai reprezintă în mod deosebit partidul. Dacă sunt oameni de administrație și înțeleg, și dacă la nivelul Capitalei există un lider în care pe el îl interesează Capitala – când spun Capitala, e Capitala, de la Ferentari, de la mine, până la Doamna Ghica, în Sectorul 2, de la Doamna Ghica, până în Giulești Sârbi, în Sectorul 6, și așa mai departe. Aia înseamnă Capitala. Un primar bun, dacă colaborează cu primarii de sectoare, el câștigă oricum”, a afirmat Marian Vanghelie.

El susține că este „pe primul loc” în cursa pentru Sectorul 5.

„Revin la Sectorul 5. Din păcate, da, la noi există o bătălie pe zona de stânga, cu domnul Florea, cu Piedone și cu mine, și zona de dreapta un pic mai lejeră. Și-au unit forțele (n.r. – pe zona de dreapta), și cred că vor reuși să ia un procent de vreo 18% cu toate forțele unite (n.r. – în Sectorul 5)”, a afirmat Marian Vanghelie.

Întrebat la ce scor se vede pe el însuși, candidatul PSDI la Primăria Sectorului 5 a răspuns: „Eu sunt pe primul loc. Pot să spun la diferență de două, trei procente de liberal. Pot să spun, pentru că liberalul nu există. Domnul Florea e de la Constanța, liberalul e de la Iași și Piedone e din Sectorul 4, care a venit să ajute și el un pic liberalii. Piedone e pe locul 4, n-are nicio legătură, a venit să ajute un pic – păi, cum să fii tu primar într-un sector și să candidezi într-un alt sector, nu e rușinos? Păi, dacă ești bun, dacă ai fost bun...”.

ULTIMA ORĂ! Nicușor Dan îşi începe mandatul în FORȚĂ! Iată primii doi oameni pe care-i DĂ AFARĂ!

Citeşte mai multe despre:   Marian Vanghelie